Кабачкова піца
Мої діти дуже люблять піцу, тому, коли я побачила цей рецепт, відразу ж взяла його на замітку. Впевнена, що така піца також сподобається всім, хто стежить за своєю фігурою. Готується вона досить просто, не потрібно возитися з тістом, чекати поки воно підійде і т. д. А результат перевершить всі ваші очікування.
Інгредієнти:
— 2 середніх кабачка;
— 2-3 курячих яйця;
— 300 г пшеничного борошна;
— 1 чайна ложка розпушувача;
— сіль;
— за бажанням можна додати зелень;
— майонез;
— начинка може бути будь-якою і залежати від ваших уподобань. У мене була начинка з ковбаси (200 г), помідорів (2-3 середніх) і сиру (150-200 г).
Приготування кабачкової піци.
Кабачки помити (якщо шкірка у них щільна, то краще її обрізати) і натерти на тертці. Краще використовувати крупну тертку. Посолити і залишити хвилин на 20-30. За цей час кабачки пустять сік, який потім потрібно буде віджати. Якщо цього не зробити, то тісто вийде дуже рідким і просто не зможе пропектися, і ви отримаєте замість основи кашу.
Додати до кабачка яйця і борошно з розпушувачем. Якщо ви будете робити з кропом, то в цьому кроці потрібно додати дрібно посічену зелень.
Довільно нарізаємо ковбасу.
Сир тремо на тертці.
На дно форми викладаємо наше кабачкове тісто.
Зверху викладаємо начинку. У мене це ковбаса помідор.
Зверху посипаємо тертим сиром.
Робимо сіточку з майонезу.
Запікаємо в духовці, яка у нас вже розігрілася до 180 градусів. У мене на запікання пішло 20 хвилин.
Не потрібно поспішати витягувати піцу з форми після запікання. Дайте їй охолонути, інакше ризикуєте зламати.
Приємного смаку!
