Відкрити категорії

Кабачкова піца




Мої діти дуже люблять піцу, тому, коли я побачила цей рецепт, відразу ж взяла його на замітку. Впевнена, що така піца також сподобається всім, хто стежить за своєю фігурою. Готується вона досить просто, не потрібно возитися з тістом, чекати поки воно підійде і т. д. А результат перевершить всі ваші очікування.

Інгредієнти:
— 2 середніх кабачка;
— 2-3 курячих яйця;
— 300 г пшеничного борошна;
— 1 чайна ложка розпушувача;
— сіль;
— за бажанням можна додати зелень;
— майонез;
— начинка може бути будь-якою і залежати від ваших уподобань. У мене була начинка з ковбаси (200 г), помідорів (2-3 середніх) і сиру (150-200 г).

Приготування кабачкової піци.


Кабачки помити (якщо шкірка у них щільна, то краще її обрізати) і натерти на тертці. Краще використовувати крупну тертку. Посолити і залишити хвилин на 20-30. За цей час кабачки пустять сік, який потім потрібно буде віджати. Якщо цього не зробити, то тісто вийде дуже рідким і просто не зможе пропектися, і ви отримаєте замість основи кашу.

1


Додати до кабачка яйця і борошно з розпушувачем. Якщо ви будете робити з кропом, то в цьому кроці потрібно додати дрібно посічену зелень.

2


Тісто добре перемішати і якщо хочете, ви можете додати свої улюблені спеції. Форму для запікання змащуємо вершковим маслом (можна використовувати маргарин) і посипаємо панірувальними сухарями. Якщо у вас немає під рукою сухарів, можна скористатися манкою. Поки розігрівається духовка, ми зробимо начинку. Для цього ріжемо помідор не товстими кружечками.

3


Довільно нарізаємо ковбасу.

4


Сир тремо на тертці.

5


На дно форми викладаємо наше кабачкове тісто.

6


Зверху викладаємо начинку. У мене це ковбаса помідор.

7


Зверху посипаємо тертим сиром.

8


Робимо сіточку з майонезу.

9


Запікаємо в духовці, яка у нас вже розігрілася до 180 градусів. У мене на запікання пішло 20 хвилин.

Не потрібно поспішати витягувати піцу з форми після запікання. Дайте їй охолонути, інакше ризикуєте зламати.

10


Приємного смаку!


Кабачкова піца


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Код:
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введіть код:

Контакти: wagcooking@gmail.com