Відкрити категорії
Сирна паска

Сирна паска


Інгредієнти:
Сиру (9-20%) 1 кг
Вершкового масла 200 г
Яєць 5 шт.
Цукру 200 г.
паличка ванілі або 1 ч.л. ванільного цукру
Вершків (10-20%) 400 мл.
Горіхів (будь-яких за смаком) 100 г
Родзинок 100 г.
Цукатів 100 г.

- Переглянути -
Переглядів: 8384   |  Коментарів 0
Паска святкова

Паска святкова


Інгредієнти:
Опара:
Свіжі дріжджі 50 г
Цукор 1 ч. л.
Борошно пшеничне 1 ст. л.
Молоко 0.5 ст.

Тісто:
Борошно пшеничне 950 г
Яйця курячі 10 шт.
Сметана 200 г
Масло вершкове 200 г
Ізюм світлий 2 жмені
Сіль 0,5 ч. л.
Цукор 1.5 ст.
Олія соняшникова рафінована 4 ст. л.

Помадка:
Глазур цукрова 75 г
Яйця курячі 1 шт.
Кондитерська посипання 50 г.

- Переглянути -
Переглядів: 6291   |  Коментарів 0
Святкова паска

Святкова паска


Інгредієнти:
Опара:
Борошно пшеничне 50 г
Молоко 150 мл
Сухі дріжджі 22 г
Цукор 50 г.

Тісто:
Борошно пшеничне 1950 г
Цукор 450 г
Яйця курячі 20 шт.
Масло вершкове 300 г
Сметана 300 г
Молоко 850 мл
Олія соняшникова рафінована 5 ст. л.
Коньяк 50 мл
Мускатний горіх мелений 5 г
Гвоздика мелена 5 г
Мелена кориця 5 г
Ванілін 4 г
Сіль 1 щіпка.

Помадка:
Яйця курячі 1 шт.
Цукрова пудра 200 г
Сік лимонний 1 ч. л.
Буряковий сік 50 мл.

- Переглянути -
Переглядів: 4955   |  Коментарів 0
Здобне дріжджове тісто

Здобне дріжджове тісто


Інгредієнти:
Молоко 200 мл
Пшеничне борошно 500 г
Цукор 7 ст. л.
Яйця курячі 3 шт.
Олія соняшникова рафінована 1 ст. л.
Масло вершкове 150 г
Свіжі дріжджі 30 г
Цукор ванільний 20 г
Сіль 5 г.

- Переглянути -
Переглядів: 28517   |  Коментарів 0
Штрудель з вишнею

Штрудель з вишнею


Інгредієнти:
Вишня заморожена 600 г
Борошно пшеничне 250 г
Сіль ½ ч.л.
Яйце куряче 1 шт.
Рослинна олія 50 мл
Хліб пшеничний 50 г
Родзинки 50 г (за бажанням)
Мигдаль 50 г
Вершкове масло 105 г
Цукор-пісок 150 г
Крохмаль картопляний 5 г
Цукрова пудра 50 г.

- Переглянути -
Переглядів: 8769   |  Коментарів 0
1 ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16
Контакти: wagcooking@gmail.com