Відкрити категорії

Як приготувати Великодню паску


Як приготувати Великодню паску

Інгредієнти:
борошно - 600 г;
цукор - 180 г;
масло - 250 г;
яйця - 6 шт.;
молоко - 200 мл;
дріжджі - 10 г;
сіль - 0,5 ч. л.;
ізюм - 200 г;
ванілін, цедра апельсина.


Сьогодні готуємо надзвичайно смачну паску на Великдень. Ця паска нарізується дуже м'яко, трохи кришиться, на смак солодка з ледь вираженим смаком цедри апельсина і ваніліну. Переважає тут тільки вершковий смак, дуже незвично і смачно.

Процес приготування дуже смачної Великодньої паски.


Добре просіваємо борошно, щоб воно наситилося киснем.

11


В миску насипаємо 4 столові ложки борошна, 1 чайну ложку цукру, дріжджі і все трохи перемішати.

22


Сюди ж виливаємо молоко кімнатної температури. Все перемішати і накрити харчовою плівкою. Прибираємо у тепле місце для підйому.

33


В іншу миску розбиваємо яйця, додаємо сіль і цукор. Яєчну суміш збиваємо міксером. Збивати потрібно до тих пір, поки маса не побіліє.

44

Рекламний блок
До борошна виливаємо яєчну масу. Сюди ж додаємо також вершкове масло, яке вже добре розтануло. Додати ванілін і цедру апельсина. Збиваємо міксером.

55


Опара помітно збільшилася в обсязі. Відправляємо її до тіста.

66


І також перебити міксером. Тісто помітно стане рідше. Це все нормально.

77


Ізюм добре промити, підсушити і додати до тіста. Потім все добре перемішати дерев'яною лопаткою. Накрити харчовою плівкою, потім рушником і прибрати у тепле місце до підйому.

88


Через 1,5 години тісто добре піднялося і тепер його потрібно трохи підбити, щоб вийшло все повітря.

99


Форми для пасок змазати вершковим маслом, наповнити тістом половину форми, трохи розрівняти, накрити плівкою і дати піднятися.

1010


Відправляємо в духовку, розігріту до 190 градусів на 20 хвилин (але все залежить від вашої духовки, тому завжди слідіть, щоб вони не пригоріли). Чіпати паску зразу небажано, дайте їй час охолонути.

1111


Поливаємо зверху глазур’ю і прикрашаємо присипкою за своїм бажанням.

1212


Смачного!

Час приготування: 20 хвилин
Час на підготовку: 2 години
Кухня: Українська
Опис: Як приготувати Великодню паску - рецепт приготування з покроковими фото
Калорійність: 332 Ккал
Рейтинг: 9.6/10 (голосів: 10)
Ключові слова: Паска

Рекламний блок
Як приготувати Великодню паску


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Захист від спаму! Напишіть слово Рецепт

Контакти: wagcooking@gmail.com