Відкрити категорії

Великодня сирна паска без яєць і без випічки


Великодня сирна паска без яєць і без випічки

Інгредієнти:
сир (будь-якої жирності) - 500 г;
вершкове масло - 100 г;
цукор - 60 г;
сметана - 200 г;
цукати - 100 г;
волоські горіхи - 50 г;
кокосова стружка - 30 г.


Як приготувати смачну і ніжну Великодню сирну паску без яєць і без випічки з цукатами, волоськими горіхами і кокосовою стружкою. Така паска просто тане в роті.

Процес приготування Великодньої сирної паски без яєць і без випічки.

Сир пробити блендером або протерти через сито. У вас повинна вийти однорідна щільна кашка.

1


В окремій ємності змішати сметану з цукром. При бажанні можна додати ванілін або ванільну есенцію. Також сюди додати кокосову стружку і все добре перемішати.

2

В ємність з сиром викладіть сметанну суміш і шматочки м'якого масла. Знову все перебийте блендером до утворення однорідної маси.

3


Додайте сухофрукти і горіхи. Перемішайте ложкою. В спеціальну форму для паски акуратно викладіть вологу марлю, наповніть форму сирною масою до самого верху.

4


Накрийте залишками марлі і приберіть паску в холодильник під гніт. З паски буде витікати рідина, тому обов'язково поставте під неї тарілку.

5


На наступний день смачне частування готове.

6


Смачного!

Час приготування: 12 годин
Час на підготовку: 1 година
Кухня: Українська
Опис: Великодня сирна паска без яєць і без випічки - рецепт приготування з покроковими фото
Калорійність: 250 Ккал
Рейтинг: 9.7/10 (голосів: 15)
Ключові слова: Паска

Великодня сирна паска без яєць і без випічки


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Код:
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введіть код:

Контакти: wagcooking@gmail.com