Відкрити категорії

Білкова глазур і глазур з желатином


Білкова глазур і глазур з желатином


Готуємо білкову глазур і глазур з желатином для Великодніх пасок. Такі глазурі підходять для пасок, імбирних пряників, для всякого роду випічки. Готується доже швидко і без всяких клопіт.

Білкова глазур.

Інгредієнти:
білки яєць - 2 шт.;
цукрова пудра - 200 г;
сік лимона - 2 ст. л.;
сіль - щіпка.

Процес приготування білкової глазурі.

Відокремлюємо жовтки яєць від білків. Додаємо на 2 білка 200 г цукрової пудри, 2 столові ложки лимонного соку і дрібку солі.

11


Все добре збити міксером.

22

Рекламний блок
Ось така глазур у нас повинна вийти. Ми її збивали буквально 2 хвилини.

33


Готово.


Глазур з желатином.

Інгредієнти:
швидкорозчинний желатин - 1 ст. л.;
цукор - 150 г;
вода - 5 ст. л.

Процес приготування глазурі з желатином.

На 1 столову ложку желатину додаємо 2 столові ложки води і добре перемішуємо. Відставляємо в сторону буквально на 10 хвилин, щоб желатин набряк. Желатин завжди беріть швидкорозчинний.

Крок 1Крок 1


Тепер додаємо в каструлю цукор і 3 столові ложки води. Розмішуємо, ставимо на маленький вогонь і доводимо до кипіння. Постійно помішуйте, щоб цукор повністю розчинився.

Крок 2Крок 2


Тепер при вимкненому вогні додаємо сюди желатин. Розмішуємо, щоб він повністю розчинився.

Крок 3Крок 3


Тепер все це збиваємо міксером.

Крок 4Крок 4


Ось така глазур у нас вийшла: гладка, еластична і блискуча. Вона дуже швидко застигає, тому з нею потрібно відразу працювати.

Крок 5Крок 5


Ось такі шикарні глазурі у нас вийшли. Вони підходять для будь-якої випічки, а найголовніше - для пасок. Смачного!

Рекламний блок
Білкова глазур і глазур з желатином


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Захист від спаму! Напишіть слово Салат

Контакти: wagcooking@gmail.com