Відкрити категорії

Великодня паска без вимішування


Великодня паска без вимішування


Такі паски без замісу готуються просто, швидко і вони завжди вдаються. Паски за цим рецептом виходить вдалі, ароматні, смачні, солодкі, тісто вологе.

Інгредієнти:
борошно - 400-450 г;
яйця - 2 цілих і 2 жовтки;
дріжджі - 6 г;
молоко - 100 мл;
сік лимона - 30 мл;
цукор - 150-180 г ;
цедра лимона - за смаком;
вершкове масло - 150 г;
солі - трішки;
ванілін - за бажанням;
родзинки, сухофрукти - 200 г;
коньяк для сухофруктів - за бажанням!

Процес приготування паски без замісу.


Борошно просіяти 2-3 рази. Спочатку просіяти 350 г і перемішати з сухими дріжджами.

11


Беремо 2 цілих яйця, 2 жовтки, сюди додаємо цукор і збиваємо до біла.

22


Далі додаємо інші інгредієнти: сік лимона, ванілін або ванільний цукор, цедра лимона за бажанням, додаємо частину борошна і вимішуємо міксером.

33

Рекламний блок
Далі додаємо злегка підігріте молоко і спочатку вводимо ту частину борошна, яка з дріжджами. Потім вводимо іншу частину. Перемішуємо. Ось таке вийшло тісто. Тісто накриваємо харчовою плівкою і залишаємо настоюватися.

44


Тепер підготуємо сухофрукти. Заливаємо їх коньяком за бажанням або гарячою водою. Даємо набухнути, а потім висушуємо на рушнику.

55


Тісто підростало 3 години, воно піднялося в 3 рази. В мікрохвильовці розтопити вершкове масло (воно ні в якому разі не повинно бути гарячим). Частинами масло вводимо в тісто, збиваємо міксером.

66


Вводимо сухофрукти. Ось таке рідкувате вийшло тісто.

77


Тісто відразу відправляємо за допомогою ложки у форми на 2/3.

88


Накриваємо рушником і даємо підрости в 2-3 рази. У нас стояли 2 години.

99


Відправляємо в духовку, розігріту до 180 градусів на 35-45 хвилин. Готовність перевірити дерев'яною шпажкою. Паски накрити рушником і залишити остигати.

1010


Зі святом Паски!

1111


Смачного!

Рекламний блок
Великодня паска без вимішування


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Захист від спаму! Напишіть слово Смачно

Контакти: wagcooking@gmail.com