Відкрити категорії

Глазур для пасок - 3 рецепти


Глазур для пасок - 3 рецепти


Пропонуємо 3 прості рецепти пластичної глазурі для пасок та інших кондитерських виробів. Глазурі завжди виходять вдалими, просто готуються і дуже смачні.

Цукрова глазур.

Інгредієнти:
желатин - 3 г;
вода - 30 г;
цукрова пудра - 90 г;
лимонний сік - 1 ч. л.

Процес приготування цукрової глазурі.

До 3 грам желатину додати 30 мл води, розмішуємо і залишаємо набухати. Через 15 хвилин, коли желатин набух, його потрібно нагріти в мікрохвильовці або на водяній бані до добре нагрітого стану, щоб він повністю розчинився.

11


Потім до цього желатину додаємо 90 г цукрової пудри, розмішуємо і потім збиваємо. Відразу ж додайте 1 чайну ложку ложка лимонного соку.

22


Коли глазур побіліла і збільшилася в обсязі, вона готова. Якщо глазур стала занадто густою, ви можете нагріти її в мікрохвильовці або на водяній бані.

33


Цю глазур також можна залишити і на наступний день, накривши її харчовою плівкою в контакт з поверхнею, а потім просто розігріти.

44

Рекламний блок
Перейдемо до наступного рецепту.


Заварна глазур.

Інгредієнти:
кукурудзяний крохмаль - 5 г;
вода - 30 г;
цукрова пудра - 90 г;
лимонний сік - 1 ч. л.

Процес приготування заварної глазурі.

В сотейник налити 30 г води, додати 5 г кукурудзяного крохмалю, насипати 90 г цукрової пудри.

Крок 1Крок 1


Ставимо на плиту, довести до кипіння, при цьому завжди перемішувати. Можна перемішувати і звичайним вінчиком. Коли суміш закипіла, нагрів зменшує до мінімуму і готуємо ще 30 секунд.

Крок 2Крок 2


Сотейник переставляємо в холодну воду, додаємо 1 чайну ложку лимонного соку і збиваємо до загустіння.

Крок 3Крок 3


Коли густота вас влаштовує, збивання припиняйте. Ця глазур не буде такою пишною як з желатином, вона пластична. По своїй текстурі вона більш схожа на помаду.

Крок 4Крок 4


Цю глазур також можна нагрівати.


Молочна глазур.

Інгредієнти:
згущене молоко - 100 г;
цукрова пудра - 25-30 г;
сухе молоко - 25-30 г.

Процес приготування молочної глазурі.

До 100 г згущеного молока додати 30 г цукрової пудри і 30 г сухого молока.

Фото 1Фото 1


Все добре перемішайте, щоб все стало однорідним і блискучим.

Фото 2Фото 2


Глазур повинна бути добре густою. Так як згущене молоко може бути різним по густоті, то глазур теж може вийти різною. Тому вам може знадобитися трохи більше цукрової і сухого молока. Або навпаки, якщо вийшло дуже густо, то можна додати згущене молоко.

Фото 3Фото 3


Ця глазур має приємний кремовий колір, за смаковими якостями вона одна з найкращих, пластична. Підсихає досить довго.

Використовуйте будь-який з рецептів, вони всі дуже вдалі. Смачного!

Рекламний блок
Глазур для пасок - 3 рецепти


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Захист від спаму! Напишіть слово Кухар

Контакти: wagcooking@gmail.com