Відкрити категорії

Як зробити глазур


Як зробити глазур


Хочемо запропонувати 2 найпростіших рецептів самої популярної глазурі, яка підходить для імбирних пряників, для всякого роду випічки, а саме найголовніше - підходить для пасок.

Рецепт білкової глазурі:
білки яєць - 2 шт.;
цукрова пудра - 200 г;
сік лимона 2 ст. л.;
сіль - щіпка.

Глазур з желатином:
швидкорозчинний желатин - 1 ст. л.;
цукор - 150 г;
вода - 5 ст. л.

Процес приготування глазурі.

 

Як приготувати білкову глазур.


Відокремлюємо жовтки яєць від білків. Додаємо на 2 білка 200 г цукрової пудри, 2 столові ложки лимонного соку і дрібку солі. Все добре будемо збивати міксером.

11

Рекламний блок
В принципі, ось така ось глазур повинна вийти. Ми збивали буквально 2 хвилини. Глазур готова.

22


Приступаємо до наступного варіанта глазурі.

Як приготувати глазур з желатином.


На 1 столову ложку желатину додаємо 2 столові ложки води. Добре все перемішати, щоб желатин у вас набух і постояв буквально 10 хвилин.

33


Тепер додаємо цукор в каструлю, в якій ми будемо нагрівати цукор і додаємо сюди 3 столові ложки води. Розмішуємо і ставимо на вогонь. Доводимо до кипіння, щоб цукор повністю розчинився. Готуємо на маленькому вогні, постійно помішуючи.

44


Цукор повністю розчинився, додаємо сюди при вимкненому вогні желатин, розмішуємо, щоб він теж повністю розчинився.

55


Виливаємо в зручний посуд і збиваємо. Ось така глазур вийшла – гладка, еластична і блискуча. Ця глазур дуже швидко застигає, тому з нею потрібно відразу працювати.

66


Ось така відмінна глазур у нас вийшла за лічені хвилини. Вона підходить для будь-якої випічки.

Рекламний блок
Як зробити глазур


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Захист від спаму! Напишіть слово Рецепт

Контакти: wagcooking@gmail.com