Відкрити категорії

Як зробити глазур




Хочемо запропонувати 2 найпростіших рецептів самої популярної глазурі, яка підходить для імбирних пряників, для всякого роду випічки, а саме найголовніше - підходить для пасок.

Рецепт білкової глазурі:
білки яєць - 2 шт.;
цукрова пудра - 200 г;
сік лимона 2 ст. л.;
сіль - щіпка.

Глазур з желатином:
швидкорозчинний желатин - 1 ст. л.;
цукор - 150 г;
вода - 5 ст. л.

Процес приготування глазурі.

 

Як приготувати білкову глазур.


Відокремлюємо жовтки яєць від білків. Додаємо на 2 білка 200 г цукрової пудри, 2 столові ложки лимонного соку і дрібку солі. Все добре будемо збивати міксером.

1

В принципі, ось така ось глазур повинна вийти. Ми збивали буквально 2 хвилини. Глазур готова.

2


Приступаємо до наступного варіанта глазурі.

Як приготувати глазур з желатином.


На 1 столову ложку желатину додаємо 2 столові ложки води. Добре все перемішати, щоб желатин у вас набух і постояв буквально 10 хвилин.

3


Тепер додаємо цукор в каструлю, в якій ми будемо нагрівати цукор і додаємо сюди 3 столові ложки води. Розмішуємо і ставимо на вогонь. Доводимо до кипіння, щоб цукор повністю розчинився. Готуємо на маленькому вогні, постійно помішуючи.

4


Цукор повністю розчинився, додаємо сюди при вимкненому вогні желатин, розмішуємо, щоб він теж повністю розчинився.

5


Виливаємо в зручний посуд і збиваємо. Ось така глазур вийшла – гладка, еластична і блискуча. Ця глазур дуже швидко застигає, тому з нею потрібно відразу працювати.

6


Ось така відмінна глазур у нас вийшла за лічені хвилини. Вона підходить для будь-якої випічки.


Як зробити глазур


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Код:
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введіть код:

Контакти: wagcooking@gmail.com