Відкрити категорії

Сирне суфле в пароварці


Сирне суфле в пароварці


Інгредієнти:
250 гр знежиреного сиру

Рекламний блок
1-2 ст.лож цукру (або за смаком)
2 яйця
1 ч.лож. кукурудзяного (картопляного) крохмалю
3-5 ст. лож. молока
ваніль, сіль
вершкове масло (або оливкове) для змащування форми.

Приготування:
Жовтки відділяємо від білків. Сир пюріруем або протираємо через сито. Змішуємо сир, цукор, жовтки, молоко, ваніль, крохмаль, все ретельно перемішуємо краще пюрріровать в блендері.

Збиваємо білки з дрібкою солі в міцну піну, акуратно вводимо їх в сирну масу. Форму змащуємо маслом, викладаємо наше суфле, накриваємо фольгою, щоб не потрапляли краплі від пари. Можна робити в порційних формах. Готуємо у пароварці 25-30 хв. Дістаємо, даємо охолонути, подавати з сиропом, шоколадом, ягодами, ну і з чим ваша душа забажає).

Смачного!

Рекламний блок
Сирне суфле в пароварці


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
фото
на дієті
добре б було зразу знати скільки калорій в рецепті
Додати коментар
Ваше ім'я:
Захист від спаму! Напишіть слово Кухар

Контакти: wagcooking@gmail.com