Інгредієнти:
Яйця курячі 3 шт
Цукор 1 ст. л.
Олія соняшникова рафінована 400 мл
Цукрова пудра 100 г
Сіль 1 щіпка
Ванілін 1 щіпка
Борошно пшеничне 400 г
Молоко 125 мл
Сметана 1 ст. л.
Інгредієнти:
Начинка:
Сіль 3 г
Олія соняшникова рафінована 40 мл
Цибуля ріпчаста 150 г
Гриби шампіньйони 200 г
Картопля 250 г
Перець чорний мелений 1 щіпка.
Тісто:
Борошно пшеничне 250 г
Олія 4 ст. л.
Сіль щіпка
Сода 0,5 ч. л.
Яйця курячі 1 шт.
Сир 100 г
Кефір 50 мл.
Інгредієнти:
для фаршу (пропорції на всю кількість філе з 2-кілограмової щуки):
900 г філе щуки,
1 велика цибулина,
2 ст.ложки масла для пасерування,
100 г свіжого білого батона (або 40 грамів висушеного),
150 г молока,
100 г вершків 20% (може, трохи більше),
білок яйця,1
1 ст.ложка солі,
мелений чорний та білий перець за смаком.
Інгредієнти:
Сир твердий 200 р
Яйця курячі 1 шт.
Майонез 2 ст. л.
Скумбрія копчена 200 р
Горіхи волоські 0.75 ст.
Перець чорний мелений
Сіль 1 г
Інгредієнти:
Для рулетиків:
Куряче філе 700 г
Яйця курячі 4 шт.
Шинка 150 р
Олія оливкова 1 ст. л.
Для прикраси:
Панірувальні сухарі 4 ст. л.
Петрушка свіжа 1 пучок
Сир Пармезан 20 г
Олія оливкова 0.5 ст. л.