Відкрити категорії
Пиріжки з тіста філо з капустою


Інгредієнти:
Тісто:
Борошно пшеничне 280 г
Вода 150 мл
Сода 0.25 ч. л.
Сіль 1 щіпка
Олія соняшникова рафінована 30 мл

Начинка:
Сіль 1 щіпка
Перець чорний мелений 1 щіпка
Лечо 7 ст. л.
Олія соняшникова рафінована 1 ст. л.
Цибуля ріпчаста 1 шт.
Морква 1 шт.
Капуста білокачанна 150 г
Масло вершкове 10 г.

- Переглянути -
Переглядів: 11 645   |  Коментарів 2
Гречаники з яєчною начинкою


Інгредієнти:
Для начинки:
Яйця курячі 4 шт.
Сметана 2.5 ст. л.
Петрушка свіжа 1 пучок
Сіль 0.25 ч. л.

Для гречаників:
Свинячий фарш 600 г
Крупа гречана 150 г
Цибуля ріпчаста 1 шт.
Олія соняшникова рафінована 200 мл.
Яйця курячі 1 шт.
Панірувальні сухарі 5 ст. л.
Перець чорний мелений 0.5 ч. л.
Сіль.

- Переглянути -
Переглядів: 14 078   |  Коментарів 0
Пиріг з куркою і цибулею


Інгредієнти:

Тісто № 1 - нижній шар:
Яйця курячі 1 шт.
Кефір 100 мл
Борошно пшеничне 12 ст. л.
Сіль 1 щіпка
Масло вершкове 70 г

Тісто № 2 - верхній шар:
Майонез 100 г
Молоко 30 мл
Борошно пшеничне 3 ст. л.
Розпушувач 1 ч. л.
Яйця курячі 1 шт.

Начинка:
Сіль 1 щіпка
Куряче філе 200 г
Цибуля ріпчаста 5 шт.
Часник 5 зубчиків
Олія соняшникова нерафінована 2 ст. л.
Перець чорний мелений 1 щіпка.

Для форми (при необхідності):
Панірувальні сухарі 2 ст. л.
Олія соняшникова нерафінована 1 ст. л.

- Переглянути -
Переглядів: 15 805   |  Коментарів 0
Круасани по-французьки


Інгредієнти:
Тісто для круасанів:
Борошно пшеничне 500 г
Крохмаль кукурудзяний 50 г
Дріжджі сухі 10 г
Цукор 50 г
Сіль 4 г
Масло вершкове 300 г
Яйця курячі 2 шт.
Молоко 200 мл
Начинка для круасанів:
Шоколад чорний 50 г
Вершки 10 мл
Масло вершкове 10 г
Помазка:
Молоко 10 мл
Цукор 4 г.

- Переглянути -
Переглядів: 31 678   |  Коментарів 4
Террін з куркою


Інгредієнти:
Куряче філе 650 г
Цибуля 1 шт.
Часник 3 зубчика
Горіхи кедрові 3 ст. л.
Батон з висівками 0.5 шт.
Маслинова олія 3 ст. л.
Базилік зелений свіжий 1 пучок
Петрушка свіжа 0.5 пучок
Перець чорний мелений
Яйця курячі 1 шт.
Сіль.

- Переглянути -
Переглядів: 10 523   |  Коментарів 0
1 ... 38 39 40 41 42 43 44 45 46 ... 55
Контакти: wagcooking@gmail.com