Відкрити категорії
Розсольник пітерський


Інгредієнти:
Яловичина на кістці 500 г
Огірки солоні cередні 2 шт.
Цибуля велика 1 шт.
Картопля середня 5 шт.
Крупа перлова 1 ст.
Петрушка корінь 1 шт.
Паста томатна 1 ст. л.
Олія соняшникова рафінована 50 мл
Перець чорний горошком 7 шт.
Морква маленька 1 шт.
Лавровий листочок 1 шт.
Вода 3 л
Розсіл огірковий 50 мл
Сіль 1 ч. л.

- Переглянути -
Переглядів: 10 342   |  Коментарів 0
Рулетики з курячого філе


Інгредієнти:
Куряче філе 1200 г.
Сіль 3 ч. л.
Базилік сухий 2 ч. л.
Олія маслинова 4 ст. л.
Масло вершкове 75 г
Петрушка свіжа пучок
Бекон 250 г
Часник 3 зубчика
Цибуля ріпчаста 1 шт.
Капуста брокколі 500 г
Перець чорний мелений 1 ч. л.

- Переглянути -
Переглядів: 17 263   |  Коментарів 0
Хворост картопляний


Інгредієнти:
Картопля 6 шт.
Борошно пшеничне 3 ст.л.
Олія соняшникова рафінована 500 мл
Яйця курячі 1 шт.
Сіль 2 ч. л.

- Переглянути -
Переглядів: 8 535   |  Коментарів 0
Запечена риба


Інгредієнти:
Риба Аргентина 500 г
Перець чилі свіжий 1 шт.
Томатна паста 130 г
Олія маслинова 60 мл
Лайм 1 шт.
Часник 2 зубчика
Перець чорний мелений 1 щіпка
Орегано сухий 1 ч. л.
Базилік сухий 1 ч. л.
Сіль 1 ч. л.

- Переглянути -
Переглядів: 10 188   |  Коментарів 0
Картопляні биточки з сьомгою


Інгредієнти:
Сьомга стейк 400 г
Пшеничне борошно 3 ст. л.
Часник 1 зубчик
Помідори 150 г
Петрушка свіжа пучок
Масло вершкове 30 г
Приправа для риби 1 г
Сіль 3 г
Цибуля ріпчаста 60 шт.
Картопля 600 г.

- Переглянути -
Переглядів: 3 404   |  Коментарів 0
1 ... 36 37 38 39 40 41 42 43 44 ... 55
Контакти: wagcooking@gmail.com