Інгредієнти:
для фаршу (пропорції на всю кількість філе з 2-кілограмової щуки):
900 г філе щуки,
1 велика цибулина,
2 ст.ложки масла для пасерування,
100 г свіжого білого батона (або 40 грамів висушеного),
150 г молока,
100 г вершків 20% (може, трохи більше),
білок яйця,1
1 ст.ложка солі,
мелений чорний та білий перець за смаком.
Інгредієнти:
Сир твердий 200 р
Яйця курячі 1 шт.
Майонез 2 ст. л.
Скумбрія копчена 200 р
Горіхи волоські 0.75 ст.
Перець чорний мелений
Сіль 1 г
Інгредієнти:
Для рулетиків:
Куряче філе 700 г
Яйця курячі 4 шт.
Шинка 150 р
Олія оливкова 1 ст. л.
Для прикраси:
Панірувальні сухарі 4 ст. л.
Петрушка свіжа 1 пучок
Сир Пармезан 20 г
Олія оливкова 0.5 ст. л.
Інгредієнти:
Гомілка куряча 8 шт.
Панірувальні сухарі 100 г
Сіль 1 щіпка
Масло вершкове 80 г
Перець чорний мелений 1 щіпка
Кляр:
Йогурт 200 мл
Лимон 0.5 шт.
Петрушка свіжа 0.25 пучок
Гірчиця 1 ст. л.
Часник 3 зубчіка
Сіль 1 щіпка.
Інгредієнти:
Куряча печінка 1000 г
Цибуля ріпчаста 2 шт.
Яблуко 1 шт.
Сир твердий 500 г
Майонез 150 р
Сметана 150 р
Сіль екстра 1 щіпка
Перець чорний мелений 1 щіпка
Олія соняшникова рафінована 4 ст. л.