Відкрити категорії

Картопляні котлети з грибами




Інгредієнти:
Картопля - 10 штук,
Гриби свіжі - 300 грам,
Цибуля ріпчаста - 1 штука,
Борошно - 3-4 ст. ложок,
Сіль - 1,5 чайних ложки,
Рослинне масло - 150 мл.,

Спосіб приготування:
Чистимо картоплю, нарізаємо на шматки і ставимо варити. Як закипить - солимо. Варимо до готовності.



Поки вариться картопля, можна посмажити гриби. Дрібно нарізаємо гриби, чистимо і дрібно шаткуємо цибулю. І смажимо на олії до готовності.



Зливаємо з картоплі воду і ставимо остуджувати. Як охолоне - робимо з неї пюре. Додаємо борошно і перемішуємо, щоб вийшло однорідне тісто.



Тісто ділимо на порції і з кожної робимо коржик. На кожний корж викладаємо грибну начинку.



Формуємо котлетки, ретельно заліплюючи шви.



Обсмажуємо котлети на розігрітій сковорідці на олії на середньому вогні до золотистої скоринки.



Смачного!


Картопляні котлети з грибами
Рекомендуємо кулінарні рецепти:
фото
Гогі
Чому тісто липне до рук, борошно не допомагає?
фото
naumenko
Тісто не повинно липнути. Це ж звичайне картопляне пюре, воно не повинно липнути. Може зробили його дуже рідким, або картопля з низьким вмістом крохмалю, чи в гаряче пюре додавали борошно. Борошна кладемо лише кілька ложок. Я робила навіть зовсім без борошна, тільки обвалювала в панірувальних сухарях, виходило також чудово.
Додати коментар
Ваше ім'я:
Код:
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введіть код:

Контакти: shefkuhar2@gmail.com