Картопляні котлети з грибами
Інгредієнти:
Картопля - 10 штук,
Гриби свіжі - 300 грам,
Цибуля ріпчаста - 1 штука,
Борошно - 3-4 ст. ложок,
Сіль - 1,5 чайних ложки,
Рослинне масло - 150 мл.,
Спосіб приготування:
Чистимо картоплю, нарізаємо на шматки і ставимо варити. Як закипить - солимо. Варимо до готовності.
Поки вариться картопля, можна посмажити гриби. Дрібно нарізаємо гриби, чистимо і дрібно шаткуємо цибулю. І смажимо на олії до готовності.
Зливаємо з картоплі воду і ставимо остуджувати. Як охолоне - робимо з неї пюре. Додаємо борошно і перемішуємо, щоб вийшло однорідне тісто.
Тісто ділимо на порції і з кожної робимо коржик. На кожний корж викладаємо грибну начинку.
Формуємо котлетки, ретельно заліплюючи шви.
Обсмажуємо котлети на розігрітій сковорідці на олії на середньому вогні до золотистої скоринки.
Смачного!