Відкрити категорії

Плов з яловичиною




Інгредієнти:
Яловичий окіст - 500 грам,
Рис - 500 грам,
Морква - 500 грам,
Цибуля - 500 грам,
Кмин, перець, сіль - за смаком.

Спосіб приготування:
Перше, що робимо, розтираємо в ступці кмин.

Плов з яловичиною



Потім беремо наш шматок м'яса, промиваємо його і просушуємо за допомогою паперового рушника і нарізаємо на невеликі шматочки (вони не повинні бути і дуже маленькими).


У казан налити досить багато масла та на сильному вогні обсмажити наше м'ясо до золотистої скоринки. Важливо шматочки не пересмажити.



Потім додаємо нарізану півкільцями цибулю.



Обсмажуємо близько 10-15 хвилин, поки цибуля не стане красивого коричневого кольору.



Потім додаємо натерту на середній тертці моркву і обсмажуємо.



Потім додаємо стільки води, скільки знадобиться, щоб повністю покрити вміст казана. Тоді додаємо часник, сіль, перець, кмин.



Іноді перемішуємо і тушкуємо блюдо близько 30 хвилин.



Потім додаємо рис і заливаємо все водою, щоб вона покривала рис на 1 см. Доводимо до кипіння, потім зменшуємо вогонь до мінімуму, накриваємо кришкою і тушкуємо протягом 45 хвилин, не перемішуючи!



Після 45 хвилин, вогонь зовсім вимикаємо і тримаємо страву під закритою кришкою ще 15 хвилин.



Смачного!


Плов з яловичиною


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Код:
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введіть код:

Контакти: wagcooking@gmail.com