Відкрити категорії

Гречаники




Інгредієнти:
500 г м'яса.
150 г гречаної крупи,
2 яйця,
2 цибулини,
200 г томатного соусу,
сіль, перець - за смаком,
борошно для панірування.
рослинна олія для обсмажування.

Спосіб приготування:
Гречану крупу перебрати, вимити. Відварити до готовності. Остудити.

Гречаники


М'ясо ( будь-яке) пропустити з однією цибулиною через м'ясорубку.



Додати у фарш яйця, сіль і перець за смаком, ретельно вимісити.



З'єднати м'ясний фарш з гречкою, знову добре перемішати.



З фаршу сформувати котлети, добре запанірувати їх в борошні та обсмажити отримані гречаники на рослинному маслі з двох боків до приємної золотистої скоринки.



Другу цибулину нарізати півкільцями і обсмажити на олії також до золотистого кольору.

Влити томатний соус і прогріти.



У сковороду з соусом викласти гречаники, накрити кришкою і тушкувати до готовності на маленькому вогні протягом 20-25 хвилин.



Смачного!


Гречаники


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Код:
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введіть код:

Контакти: wagcooking@gmail.com