Гречаники
Інгредієнти:
500 г м'яса.
150 г гречаної крупи,
2 яйця,
2 цибулини,
200 г томатного соусу,
сіль, перець - за смаком,
борошно для панірування.
рослинна олія для обсмажування.
Спосіб приготування:
Гречану крупу перебрати, вимити. Відварити до готовності. Остудити.

М'ясо ( будь-яке) пропустити з однією цибулиною через м'ясорубку.

Додати у фарш яйця, сіль і перець за смаком, ретельно вимісити.

З'єднати м'ясний фарш з гречкою, знову добре перемішати.

З фаршу сформувати котлети, добре запанірувати їх в борошні та обсмажити отримані гречаники на рослинному маслі з двох боків до приємної золотистої скоринки.

Другу цибулину нарізати півкільцями і обсмажити на олії також до золотистого кольору.
Влити томатний соус і прогріти.

У сковороду з соусом викласти гречаники, накрити кришкою і тушкувати до готовності на маленькому вогні протягом 20-25 хвилин.

Смачного!
