Відкрити категорії

Куряче філе під сиром




Інгредієнти:
Куряча грудка - 1000гр.,
Сир російський 50% - 150 гр.,
Помідори - 2 шт.,
Цибуля ріпчаста - 2 шт.,
Сіль за смаком,
Імбир (корінь) - 15 гр.,
Суміш перців - за смаком,
Масло рослинне - 3 ст.л.

Спосіб приготування:
Корінь імбиру очистити і натерти на дрібній тертці.

Куряче філе під сиром



Змішати спеції із сіллю.
Сир натерти на крупній тертці.



Помідор вимити, обсушити і нарізати кружечками, товщиною близько 5 мм.



Цибулю очистити і нарізати півкільцями.



М'ясо натерти сумішшю спецій, скласти в закриту ємність і залишити на 15-20 хв.



Деко для запікання змастити олією. Викласти філе.
Зверху викласти цибулю.



На цибулю викласти помідор. Поставити запікатися.



Коли шматочки м'яса дещо зменшаться, цибуля буде напівготові, а помідор "прив'яне", дістаємо страву з печі.
Для надання соковитості м'ясу, можна нанести на шматочки соус бешамель (в крайньому випадку майонез) або встановіть серед м'яса склянку з теплою водою. Зверху присипаємо шматочки м'яса сиром.



Готовність м'яса визначаємо за відсутності червоно-рожевого кольору всередині шматка. М'ясо має бути білим.



Смачного!


Куряче філе під сиром
Рекомендуємо кулінарні рецепти:
фото
Дмитро
А можна імбир чимось замінити ???
фото
admin
Можна навіть зовсім без імбиру, просто додати улюблені спеціі, які Вам до смаку.
фото
Маря
а на скільки градусів ставити пічку ??

А на скільки градусів ставити піч ??
фото
admin
180-190 градусів.
Додати коментар
Ваше ім'я:
Код:
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введіть код:

Контакти: shefkuhar2@gmail.com