Куряче філе під сиром
Інгредієнти:
Куряча грудка - 1000гр.,
Сир російський 50% - 150 гр.,
Помідори - 2 шт.,
Цибуля ріпчаста - 2 шт.,
Сіль за смаком,
Імбир (корінь) - 15 гр.,
Суміш перців - за смаком,
Масло рослинне - 3 ст.л.
Спосіб приготування:
Корінь імбиру очистити і натерти на дрібній тертці.
Змішати спеції із сіллю.
Сир натерти на крупній тертці.
Помідор вимити, обсушити і нарізати кружечками, товщиною близько 5 мм.
Цибулю очистити і нарізати півкільцями.
М'ясо натерти сумішшю спецій, скласти в закриту ємність і залишити на 15-20 хв.
Деко для запікання змастити олією. Викласти філе.
Зверху викласти цибулю.
На цибулю викласти помідор. Поставити запікатися.
Коли шматочки м'яса дещо зменшаться, цибуля буде напівготові, а помідор "прив'яне", дістаємо страву з печі.
Для надання соковитості м'ясу, можна нанести на шматочки соус бешамель (в крайньому випадку майонез) або встановіть серед м'яса склянку з теплою водою. Зверху присипаємо шматочки м'яса сиром.
Готовність м'яса визначаємо за відсутності червоно-рожевого кольору всередині шматка. М'ясо має бути білим.
Смачного!