Відкрити категорії

Пожарські котлети




Інгредієнти:
куряча грудка - 450 гр.,
пшеничний хліб - 200 гр.,
тепле молоко - 1/2 скл.,
вершкове масло - 6 ст.л.,
сіль - 1/2 ч.л.,
чорний перець - 1 щіпка,
панірувальні сухарі - 1/2 скл.,
часник - 1 зубчик,
рослинна олія - 1 ст. л.,
сир - 120 гр.

Спосіб приготування:
У невеликій мисці замочіть хліб у теплому молоці і відкладіть в сторону.



Курячі грудки наріжте невеликими шматочками і пропустіть через м'ясорубку разом з шматочками хліба.



Перекладіть фарш в миску побільше. Додайте сіль і перець. Додайте роздавлений зубчик часнику.

Нагрійте сковороду. Курячий фарш вийде дуже липким. Іноді буває важко сформувати котлети. Вам допоможе невелика миска з водою. Змочуйте в ній руки і ліпіть котлетки. Помістіть смужку сиру в середину котлети і закрийте його всередині.

Пожарські котлети



Обваляйте кожну котлету в хлібних крихтах.



Розтопіть масло в сковороді. Обсмажте котлети на протязі 6 хвилин, по 3 хвилини на кожну сторону.



Потім помістіть котлети в форму для випічки і запікайте протягом 15 хвилин до повного приготування.



Гарніром може бути хороший салат, солоні огірки і картопляне пюре.

Смачного!


Пожарські котлети
Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Код:
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введіть код:

Контакти: shefkuhar2@gmail.com