Відкрити категорії

Пожарські котлети


Пожарські котлети


Інгредієнти:
куряча грудка - 450 гр.,
пшеничний хліб - 200 гр.,
тепле молоко - 1/2 скл.,
вершкове масло - 6 ст.л.,
сіль - 1/2 ч.л.,
чорний перець - 1 щіпка,
панірувальні сухарі - 1/2 скл.,
часник - 1 зубчик,
рослинна олія - 1 ст. л.,
сир - 120 гр.

Спосіб приготування:
У невеликій мисці замочіть хліб у теплому молоці і відкладіть в сторону.

Пожарські котлети



Курячі грудки наріжте невеликими шматочками і пропустіть через м'ясорубку разом з шматочками хліба.

Рекламний блок

Пожарські котлети



Перекладіть фарш в миску побільше. Додайте сіль і перець. Додайте роздавлений зубчик часнику.

Нагрійте сковороду. Курячий фарш вийде дуже липким. Іноді буває важко сформувати котлети. Вам допоможе невелика миска з водою. Змочуйте в ній руки і ліпіть котлетки. Помістіть смужку сиру в середину котлети і закрийте його всередині.

Пожарські котлети



Обваляйте кожну котлету в хлібних крихтах.

Пожарські котлети



Розтопіть масло в сковороді. Обсмажте котлети на протязі 6 хвилин, по 3 хвилини на кожну сторону.

Пожарські котлети



Потім помістіть котлети в форму для випічки і запікайте протягом 15 хвилин до повного приготування.

Пожарські котлети



Гарніром може бути хороший салат, солоні огірки і картопляне пюре.

Смачного!

Рекламний блок
Пожарські котлети


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Захист від спаму! Напишіть слово Салат

Контакти: wagcooking@gmail.com