Курячі грудки в вершках під сиром
Інгредієнти:
Куряча грудка - 1 шт.,
Часник - 2 зуб.,
Томатна паста - 3 ст. л.,
Вершки 22% - 100 мл.,
Картопля - 3 шт.,
Рослинна олія - 1 ст. л.,
Сіль, перець - за смаком.
Спосіб приготування:
Курячі грудки зрізаємо з кісточки (або просто беремо готове філе), натираємо сіллю і перцем, шпигуємо невеликими шматочками часнику.
Беремо сковороду з високими бортами, в якій будемо запікати нашу страву. Сковороду змащуємо олією, викладаємо в неї грудки, навколо розподіляємо дрібно нарізану ріпчасту цибулю.
Вливаємо в сковороду вершки.
Потім видавлюємо в сковороду сік половини лимона.
Далі додаємо до вершків трохи томатної пасти. Перемішувати не треба - просто додайте по ложці з декількох сторін.
Картоплю чистимо, нарізаємо досить тонкими кружечками і викладаємо в сковороду.
Солимо, перчимо вміст сковороди і ставимо її в духовку, розігріту до 200 градусів, на 45 хвилин. Через цей час дістаємо, посипаємо тертим сиром і ще на 2 хвилини при тій же температурі.
Смачного!