Відкрити категорії

Курячі грудки в вершках під сиром




Інгредієнти:
Куряча грудка - 1 шт.,
Часник - 2 зуб.,
Томатна паста - 3 ст. л.,
Вершки 22% - 100 мл.,
Картопля - 3 шт.,
Рослинна олія - 1 ст. л.,
Сіль, перець - за смаком.

Спосіб приготування:

Курячі грудки зрізаємо з кісточки (або просто беремо готове філе), натираємо сіллю і перцем, шпигуємо невеликими шматочками часнику.

Курячі грудки в вершках під сиром



Беремо сковороду з високими бортами, в якій будемо запікати нашу страву. Сковороду змащуємо олією, викладаємо в неї грудки, навколо розподіляємо дрібно нарізану ріпчасту цибулю.



Вливаємо в сковороду вершки.



Потім видавлюємо в сковороду сік половини лимона.

Далі додаємо до вершків трохи томатної пасти. Перемішувати не треба - просто додайте по ложці з декількох сторін.



Картоплю чистимо, нарізаємо досить тонкими кружечками і викладаємо в сковороду.



Солимо, перчимо вміст сковороди і ставимо її в духовку, розігріту до 200 градусів, на 45 хвилин. Через цей час дістаємо, посипаємо тертим сиром і ще на 2 хвилини при тій же температурі.



Смачного!


Курячі грудки в вершках під сиром
Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Код:
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введіть код:

Контакти: shefkuhar2@gmail.com