Відкрити категорії

Голубці ліниві




Інгредієнти:
800 г м'ясного фаршу (краще свинячий)
половинка невеликого кочанчика капусти
1 невелика морква
1 невелика цибулина
1 яйце
100 г рису
сіль і перець за смаком

Для соусу:
невеликий пучок зелені
300 г томатів у власному соку
400 г сметани
сіль за смаком

Спосіб приготування:
Рис відварюємо в підсоленій воді до напівготовності. Зливаємо воду.



Моркву тремо на крупній тертці, капусту, ріпчасту і зелену цибулю дрібно ріжемо. У м'ясний фарш додаємо рис, яйце і овочі, солимо, перчимо і вимішуємо до однорідності.



З фаршу формуємо круглі котлети, кладемо їх в глибоку сковороду або сотейник.



Сметану і томати кладемо в блендер і розмелюємо в пюре. Додаємо сіль і дрібно нарубану зелень.



Заливаємо цим соусом голубці.



Доводимо вміст сковороди до кипіння, зменшуємо вогонь і тушкуємо під закритою кришкою 20-30 хвилин.

Смачного!


Голубці ліниві
Рекомендуємо кулінарні рецепти:
фото
Інна
Дуже смачно і просто в приготуванні!!
Додати коментар
Ваше ім'я:
Код:
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введіть код:

Контакти: shefkuhar2@gmail.com