Відкрити категорії

Фаршировані кабачки




Інгредієнти:
Кабачок - 4 шт.,
Філе куряче - 500 г.,
Цибуля - 3 шт.,
Майонез, сіль, перець,
Твердий тертий сир - 250 г.

Спосіб приготування:
Кабачки розрізаємо навпіл, ложечкою обережно виймаємо серединку, та ріжемо її дрібними кубиками.



Філе ріжемо маленькими кусочками та обсмажуємо, додавши цибулю та порізану серединку кабачків, перчимо, солимо, додаємо майонез і перемішуємо.







Начиняємо кабачки та ставимо на пів години в духовку при 180 грасусах.





Посипаємо сиром і ще на пару хвилин у духовку, щоб він розплавився.







Смачного!


Фаршировані кабачки


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Код:
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введіть код:

Контакти: wagcooking@gmail.com