Відкрити категорії

Фаршировані кабачки


Фаршировані кабачки


Інгредієнти:
Кабачок - 4 шт.,
Філе куряче - 500 г.,
Цибуля - 3 шт.,
Майонез, сіль, перець,
Твердий тертий сир - 250 г.

Спосіб приготування:
Кабачки розрізаємо навпіл, ложечкою обережно виймаємо серединку, та ріжемо її дрібними кубиками.

Фаршировані кабачки



Філе ріжемо маленькими кусочками та обсмажуємо, додавши цибулю та порізану серединку кабачків, перчимо, солимо, додаємо майонез і перемішуємо.

Фаршировані кабачки

Рекламний блок

Фаршировані кабачки



Фаршировані кабачки



Начиняємо кабачки та ставимо на пів години в духовку при 180 грасусах.

Фаршировані кабачки



Фаршировані кабачки



Посипаємо сиром і ще на пару хвилин у духовку, щоб він розплавився.

Фаршировані кабачки



Фаршировані кабачки



Фаршировані кабачки



Смачного!

Рекламний блок
Фаршировані кабачки


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Захист від спаму! Напишіть слово Кухар

Контакти: wagcooking@gmail.com