Відкрити категорії

Курка в горщиках з овочами




Інгредієнти:
Картопля 200 г
Селера коренева 150 г
Цибуля червона 1 шт.
Цибуля ріпчаста (100г) 1 шт.
Рослинна олія 50 мл
Куряче філе 1300 г
Сіль 1 ч.л.
Перець чорний мелений ¼ ч.л.
Морква 100 г
Кабачки 100 г
Баклажани 100 г
Часник часточки 8 шт.
Чорнослив 100 г
Сметана 200 г
Чеддер 180 г

Спосіб приготування:
Почистити, вимити і натерти на терці корінь селери.



Цибулю очистити і нарізати тонкими півкільцями.



Нарізати на шматочки філе курки, обмазати їх маслом і поставити на розпечену сковороду. Обсмажити з усіх боків.


І коли м'ясо побіліє, додати в курку тертий корінь селери і нарізану цибулю. Все перемішати і обсмажити, додати сіль і мелений перець за смаком.



Очистити і вимити картоплю, нарізати невеликими кубиками.



Очистити, вимити і нарізати моркву.



Очистити, вимити і нарізати кубиками баклажан і кабачок.



Обсмажити на маслі і сильному вогні картоплю з морквою до легкої золотистої скориночки.



Додати у картоплю шматочки баклажана і кабачка. Обсмажити і в кінці посолити за смаком.



Помити чорнослив. Очистити часник і нарізати на невеликі шматочки. Розділити на 4 частини.



Викласти в горщики шар м'яса (2/3 від загальної кількості м'яса), додати в кожен чорнослив і часник.



Далі шаром викласти овочі, а зверху ще одним шаром м'ясо. Додати по столовій ложці сметани. Сметану можна попередньо змішати з дрібно нарізаною зеленню.



Сир потерти і викласти зверху.
Закрити горщики кришкою і поставити в розігріту духовку, запікати 20 хвилин при 200°. Потім відкрити кришку і запікати ще 15 хвилин.



Cмачного!


Курка в горщиках з овочами


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Код:
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введіть код:

Контакти: wagcooking@gmail.com