Відкрити категорії

Курячі котлети




Інгредієнти:
Яйце куряче 1 шт.
Сіль ½ ч.л.
Куряча грудка 300 г
Хліб пшеничний 50 г
Перець чорний мелений ¼ ч.л.
Вершкове масло 40 г
Рослинна олія 40 мл
Сухарі панірувальні 4 ст.л.
Молоко 100 мл.

Спосіб приготування:
Курячі грудки ріжемо на невеликі шматочки. Одночасно замочуємо сухий хліб в молоці.



За допомогою м'ясорубки подрібнюємо курку разом з розмоченим у молоці хлібом, додаємо сіль та перець за смаком. Перемішуємо фарш до однорідності.



Фарш ділимо на 4 частини (із зазначеної кількості курки виходить 4 котлети), робимо з нього щось на зразок коржів і в середину кожнго коржа кладемо по шматочку вершкового масла.



Тепер надаємо фаршу форму котлет так, щоб масло залишилося всередині.



Кожну котлету обвалюємо в сухарях, потім в збитому яйці, потім знову в сухарях і смажимо на помірно розігрітій сковороді з маслом до утворення золотистої скориночки з обох сторін. Якщо котлети товсті, можна ненадовго накрити кришкою.

Подавати курячі котлети найсмачніше з картопляним пюре і свіжими овочами.



Їсти їх треба обережно, щоб масло випливало як можна менше.

Смачного!


Курячі котлети


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Код:
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введіть код:

Контакти: wagcooking@gmail.com