Картопляні крокети
Інгредієнти:
Вершки 35-40% 40 мл
Картопля 700 г
Кінза (коріандр) 10 г
Кріп 15 г
Петрушка 15 г
Борошно пшеничне 60 г
Яйце куряче 2 шт.
Манна крупа 35 г
Сухарі панірувальні 4 ст.л.
Масло для фритюру 700 мл.
Спосіб приготування:
Відварену до готовності картоплю розтовкти. Влити вершки, яйце, всипати зелень!
Добре вимішати, можна міксером. Всипати манкута ретельно перемішати.
Мокрими руками скачати рівненьку кульку. Обкачати в борошні!
Потім злегка у яйці.
На закінчення обваляти кульку в сухарях.
Смажити картопляні кульки в гарячому маслі до золотистої скориночки.
Викласти готові крокети на серветку, щоб прибрати зайве масло.
Смачного!
