Відкрити категорії

Картопляні крокети




Інгредієнти:
Вершки 35-40% 40 мл
Картопля 700 г
Кінза (коріандр) 10 г
Кріп 15 г
Петрушка 15 г
Борошно пшеничне 60 г
Яйце куряче 2 шт.
Манна крупа 35 г
Сухарі панірувальні 4 ст.л.
Масло для фритюру 700 мл.

Спосіб приготування:
Відварену до готовності картоплю розтовкти. Влити вершки, яйце, всипати зелень!



Добре вимішати, можна міксером. Всипати манкута ретельно перемішати.



Мокрими руками скачати рівненьку кульку. Обкачати в борошні!



Потім злегка у яйці.



На закінчення обваляти кульку в сухарях.



Смажити картопляні кульки в гарячому маслі до золотистої скориночки.



Викласти готові крокети на серветку, щоб прибрати зайве масло.



Смачного!


Картопляні крокети


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Код:
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введіть код:

Контакти: wagcooking@gmail.com