Відкрити категорії

Печінка свиняча по-московські




Інгредієнти:
Свинна печінка 350 г
Цибуля ріпчаста 0.5 шт.
Масло вершкове 75 г
Панірувальні сухарі 3 ст. л.
Сіль 3 щіпки
Перець чорний мелений 2 щіпки.

Спосіб приготування:
Для приготування свинячої печінки-московські нам знадобиться печінка, ріпчаста цибуля, панірувальні сухарі, вершкове масло, сіль і перець чорний мелений.

Печінка свиняча по-московські



Свинячу печінку промиваємо, обтираємо рушником і нарізати великими плоскими шматками.



Посипаємо шматки печінки сіллю й чорним меленим перцем.



Обвалюємо шматочки печінки в панірувальних сухарях.



Обсмажуємо на вершковому маслі (40 грам) з двох сторін.



Печінку обсмажуємо не сильно, але до повної готовності (червоний сік витікати не має).



Знімаємо готову печінку зі сковороди, додаємо вершкове масло, що залишилося й обсмажуємо нарізану кільцями цибулю.



На печінку викладаємо обсмажену цибулю. Подаємо печінку по-московські в гарячому вигляді з гарніром на обід.



Смачного!


Печінка свиняча по-московські


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Код:
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введіть код:

Контакти: wagcooking@gmail.com