Відкрити категорії

Горщики з м'ясом і картоплею




Інгредієнти:
М'ясо (яловичина, свинина чи курятина) м'якоть 800 г.
Олія соняшникова рафінована 3 ст. л.
Цибуля середня 2 шт.
Картопля 600 г
Томатна паста чи соус 2 ст. л.
Сіль 2 щіпки.
Перець чорний мелений 2 щіпки
Морква 1 шт.

Спосіб приготування:
Для приготування страви знадобиться м'ясо, картопля, цибуля, морква, рослинна олія, томатна паста і спеції. А також 4 горщики обємом 600 мл.

Горщики з м'ясом і картоплею



М'ясо добре вимити і порізати на середні шматки.




Цибулю порізати кільцями, і моркву вимити і натерти на крупній тертці.



В сковороді обсмажити цибулю з морквою 5-7 хвилин.



Потім додати і м'ясо та готувати все разом ще 5-10 хвилин.



Додати томатну пасту чи соус, сіль та перець чорний мелений.



Тушкувати ще 5-7 хвилин на середньому вогні.



Картоплю обчистити і порізати кубиками.



На дно горщиків викласти картоплю, заповнивши приблизно половину.



Зверху покласти м'ясо з овочами і отриманим соусом.



Запікати горщики в розігрітій до 180 °С духовці 40-45 хвилин, готовність перевіряти по картоплі, якщо вона м'яка, значить страва готова.



Смачного!


Горщики з м'ясом і картоплею


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
фото
Анна
Спасибі! Дуже гарний рецепт. Буде смачно.
Додати коментар
Ваше ім'я:
Код:
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введіть код:

Контакти: wagcooking@gmail.com