Відкрити категорії

Горщики з м'ясом і грибами



Горщики з м'ясом і грибами


Інгредієнти:
Свинина м'якоть 500 г
Гриби печериці 250 г
Сметана 4 ст. л.
Картопля 6 шт.
Перець чорний мелений 2 щіпки
Сіль 3 щіпки.

Спосіб приготування:
Для приготування горщиків візьмемо м'якоть свинини, картоплю, шампіньйони, сметану жирністю 15-20 % і спеції. Кількість продуктів розраховано на 4 горщики об'ємом 600 мл.



М'ясо промити і нарізати на невеликі шматочки. Потім додати кілька щіпок солі й чорного меленого перцю - добре перемішати і залишити маринуватися на 10-15 хвилин.




Тим часом гриби добре вимити і порізати скибочками.



Картоплю обчистити і порізати невеликими кубиками.



На дно горщиків викладаємо м'ясо.



Потім розкладаємо рівномірно печериці.



На самий верх укладаємо картоплю і додаємо по маленькій щіпці солі.



Зверху додаємо по 1-1,5 столовій ложці сметани.



Закриваємо кришками або фольгою і відправляємо в розігріту до 180 °С духовку на 50-60 хвилин.



Готовність перевіряти на картоплі, якщо ніж легко входить, значить страва готова. Подавати можна в горщиках або виклавши вміст на порційні тарілки.
Смачного!


Горщики з м'ясом і грибами


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Код:
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введіть код:

Контакти: wagcooking@gmail.com