Відкрити категорії

Курка запечена з овочами




Інгредієнти:
Гомілка куряча 800 г
Часник 3 часточки.
Цибуля ріпчаста (100г) 1 шт.
Олія рослинна 30 мл
Сіль 1 ч.л.
Червоні помідори 200 г
Солодкий перецьчервоний (паприка) 1 шт.
Солодкий перець жовтий 1 шт.
Розмарин гілочки 3 шт.
Помідори Черрі 200 г
Перець чорний мелений ¼ ч.л.

Спосіб приготування:
Курку, або гомілочки, посоліть і обсмажте до рум’яної золотої скориночки.
Обсмажену курочку перекладіть в широкий посуд для запікання.


Вимийте овочі. Очистіть перець і одну частину наріжте квадратиками, а другу - смужками. Цибулю дрібно поріжте, поріжте і помидори, часник і частину листя розмарину подрібніть.





У сковороді, де обсмажували курку , спасеруйте лук до жовтуватого кольору , потім покладіть перчик та помідори. Готуйте приблизно 5-10 хвилин на середньому вогні, при цьому помішуючи. Додайте дрібно посічений часник і подрібнене листя розмарину.



Посоліть та поперчіть.
Вилийте весь соус, що вийшов, на нашу курку, зверху покладіть смужки перцю, помідорчики черрі . Цілі гілочки розмарину покладіть зверху.



Поставте форму в розігріту духовку десь до 200 градусів , запікайте 15-20 хвилин.



Дуже смачно буде з вареним рисом.



Смачного!


Курка запечена з овочами


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Код:
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введіть код:

Контакти: wagcooking@gmail.com