Відкрити категорії

Салат невід




Інгредієнти:
Скумбрія копчена 70 г
Картопля 100 г
Буряк 120 г
Сметана 1 ст. л.
Соус хреновый 1 ч. л.
Перець чорний мелений 1 г
Сіль 1 г
Зелений Салат 10 г
Петрушка свіжа 5 г.

Спосіб приготування:
Попередньо відварити і охолодити картоплю і буряк, приготувати сметану, хрін, зелень, перець чорний, філе скумбрії, нарізане невеликими скибочками.


Овочі почистити і нарізати тонкими пластинками. Салат промити, струсити воду, зрізати жорсткий край.

Салат невід



На тарілку викласти листя салату, потім внахлест і чергуючи, викласти скибочки картоплі і буряка.



Зверху викласти скибочки копченої скумбрії.



Приготувати заправку, з'єднавши сметану, хрін, сіль, мелений чорний перець.

Поверх салату відносно рівномірно викласти заправку.



Перед подачею посипати подрібненою зеленню петрушки.

Смачного!


Салат невід


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Код:
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введіть код:

Контакти: wagcooking@gmail.com