Відкрити категорії

Гуляш з курячим філе і печерицями




Інгредієнти:
Куряче філе 350 г
Гриби печериці 200 г
Морква 120 г
Цибуля ріпчаста 120 г
Томатна паста 70 г
Борошно пшеничне 1 ст. л.
Сметана 130 г
Бульйон курячий 200 мл
Сіль 2 г.

Спосіб приготування:
Підготувати куряче філе, гриби, сметану, томатну пасту, обчищену цибулю і моркву.

Цибулю і моркву нарізати шматочками середнього розміру, злегка обсмажити на рослинній олії.

Гуляш з курячим філе і печерицями



Додати і також трохи обсмажити шматочки вимитого і обсушенного курячого філе, нарізаного невеликими скибочками.



Тепер додаємо чисті печериці, нарізані пропорційно курячого філе.

Викласти на сковорідку томатну пасту, розмішати трохи, залити гарячою рідиною. Посолити, приправити прянощами. Довести до кипіння, зменшити вогонь і тушкувати 15-20 хвилин.



Сметану з'єднати з борошном, розмішати.



Додати сметану з борошном в загальну масу, розмішати, щоб не було грудочок. Тушкувати ще 10 хвилин.



Подавати «гуляш» в гарячому вигляді.

Смачного!


Гуляш з курячим філе і печерицями


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Код:
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введіть код:

Контакти: wagcooking@gmail.com