Відкрити категорії

Картошка-гармошка




Інгредієнти:
картопля,
бекон (сало),
перець,
сіль,
зелень.

Спосіб приготування:
Смачна та ароматна картопелька!
Якщо не хочеться робити розрізи, картоплю можна обернути смужками бекону. У такому випадку, картоплю треба використовувати не велику.
Як соус можна подати сметану.
Також, до картоплі можна подати овочевий салат.

Середньго розміру картоплю ретельно почистити та зробити глибокі надрізи (не зовсім доходячи до кінця), десь пів сантиметра.

У надрізи акуратно розмістити тонко нарізане сало.

Картошка-гармошка



Картоплю тепер трохи (за смаком) посолитити поперчити, загорнути у приготовлену фольгу.



Випікати у формі протягом години при температурі 180*С.



Готову картоплю подавати гарячою, посипавши зеленню.

Смачного!


Картошка-гармошка


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
фото
Таня
Вийшло дуже смачно,тільки я у надрізи додала ще часник)))
фото
admin
Ми дуже раді що Вам сподобалось. Приємного Вам смаку! fellow
фото
Катя
Дякую за рецепт!
Додати коментар
Ваше ім'я:
Код:
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введіть код:

Контакти: wagcooking@gmail.com