Відкрити категорії

Котлети з щуки





Інгредієнти:
для фаршу (пропорції на всю кількість філе з 2-кілограмової щуки):
900 г філе щуки,
1 велика цибулина,
2 ст.ложки масла для пасерування,
100 г свіжого білого батона (або 40 грамів висушеного),
150 г молока,
100 г вершків 20% (може, трохи більше),
білок яйця,1
1 ст.ложка солі,

мелений чорний та білий перець за смаком.

Спосіб приготування:
Промиваємо щуку від слизу, чистимо і розділяємо на філе. Виходе десь до 1 кг. чистого рибного м'яса.

Котлети з щуки



Робимо з нього фарш. Цибулю мілко шаткуємо та обсмажуємо на вершковому маслі до м'якості і рум’яного кольору. Батон ріжемо на невеликі шматочки і підсушуємо в духовці, заливаємо його молоком. Прокручуємо на м'ясорубці два рази філе, цибулю і батон.



Теперь фарш потрібно трохи відбити.



Додаємо в фарш сіль, чорний і білий перець, вершки, збитий білок.



Робимо котлети, змочуючи руки в теплій воді.



Та смажимо до скоринки. Доводимо у духовці до готовності ще 20 хвилин.

Смачного!


Котлети з щуки


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Код:
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введіть код:

Контакти: wagcooking@gmail.com