Відкрити категорії

Борщ пісний




Інгредієнти:
Квасоля суха 1 ст.
Цибуля велика 1 шт.
Морковка середня 1 шт.
Буряк середный 1 шт.
Білокачанна капуста 200 г
Картопля середня 3 шт.
Перець духмяний та чорний мелений 1 дрібка
Томатна заправка або паста
Лавровий лист 2 шт.
Сіль
Олія 2 ст. л.
Петрушка свіжа 1 пучок.

Спосіб приготування:
Квасолю помити і замочити на 1-2 години в холодній воді .

Перекласти квасолю в каструлю , залити 4 л. холодноъ води і варити додавши дрібку солі.

Борщ пісний



Через 25 хвилин після того, як закипіла квасоля, додати буряк, порізаний соломкою.



Цибулю очистити, помити і порізати кубиками.



На рослинній олії обсмажити цибулю до золотистого кольору.



Картоплю порізати кубиками, моркву потерти на крупній тертці.



Капусту порізати соломкою.



Коли буде майже готова квасоля, додати в каструлю моркву, картоплю, капусту, перець запашний і лавровий лист - варити 10 хвилин, а потім додати томатну заправку або кілька ложок томатної пасти - варити ще 20-30 хвилин.



Викласти в каструлю зажарку, додати сіль і перець за смаком, і дрібно посіченою петрушку.



Смачного!

 

Джерело:

http://webspoon.ru/receipt/borsch-postnyj

Борщ пісний


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Код:
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введіть код:

Контакти: wagcooking@gmail.com