Відкрити категорії

Куряче філе в вершково-грибному соусі




Інгредієнти:
Куряче філе 300 г
Гриби шампіньйони 200 г
Вершки 250 мл
Цибуля ріпчаста 1 шт.
Олія соняшникова рафінована 2 ст. л.
Сіль 1 ч. л.
Перець чорний мелений.
Паприка солодка мелена 1 ч. л.

Спосіб приготування:
Візьміть курячу грудку без шкірки, жирні вершки, свіжі шампіньйони, ріпчасту цибулю, сіль і перець.

Наріжте цибулю півкільцями.

Куряче філе в вершково-грибному соусі


Гриби порізати великими кусочками.



Розігрійте сковороду, налийте пару столових ложок олії і обсмажте цибулю і шампіньйони 5 хвилин.



На курячій грудці зробіть кілька неглибоких надрізів. Так вона краще пропечеться.



За бажанням застеліть форму пергаментним папером. Викладіть половину обсмажених грибів з цибулею.



Зверху покладіть курячу грудку і посипте чорним меленим перцем і сушеною паприкою. Посоліть за смаком.



На куряче філе викладіть другу половину грибів з цибулею.



Залийте вершками і відправляйте запікатися в розігріту до 180 ° С духовку.



Запікайте блюдо 20-30 хвилин. Подавайте трохи охолодженим.

Джерело:
http://webspoon.ru/receipt/kurinoe-file-v-slivochno-gribnom-souse

Куряче філе в вершково-грибному соусі


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Код:
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введіть код:

Контакти: wagcooking@gmail.com