Відкрити категорії

Куряче філе в вершково-грибному соусі


Куряче філе в вершково-грибному соусі


Інгредієнти:
Куряче філе 300 г
Гриби шампіньйони 200 г
Вершки 250 мл
Цибуля ріпчаста 1 шт.
Олія соняшникова рафінована 2 ст. л.
Сіль 1 ч. л.
Перець чорний мелений.
Паприка солодка мелена 1 ч. л.

Спосіб приготування:
Візьміть курячу грудку без шкірки, жирні вершки, свіжі шампіньйони, ріпчасту цибулю, сіль і перець.

Наріжте цибулю півкільцями.

Куряче філе в вершково-грибному соусі



Гриби порізати великими кусочками.

Куряче філе в вершково-грибному соусі



Розігрійте сковороду, налийте пару столових ложок олії і обсмажте цибулю і шампіньйони 5 хвилин.

Рекламний блок

Куряче філе в вершково-грибному соусі



На курячій грудці зробіть кілька неглибоких надрізів. Так вона краще пропечеться.

Куряче філе в вершково-грибному соусі



За бажанням застеліть форму пергаментним папером. Викладіть половину обсмажених грибів з цибулею.

Куряче філе в вершково-грибному соусі



Зверху покладіть курячу грудку і посипте чорним меленим перцем і сушеною паприкою. Посоліть за смаком.

Куряче філе в вершково-грибному соусі



На куряче філе викладіть другу половину грибів з цибулею.

Куряче філе в вершково-грибному соусі



Залийте вершками і відправляйте запікатися в розігріту до 180 ° С духовку.

Куряче філе в вершково-грибному соусі



Запікайте блюдо 20-30 хвилин. Подавайте трохи охолодженим.

Куряче філе в вершково-грибному соусі
Джерело:
http://webspoon.ru/receipt/kurinoe-file-v-slivochno-gribnom-souse
Рекламний блок
Куряче філе в вершково-грибному соусі


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Захист від спаму! Напишіть слово Салат

Контакти: wagcooking@gmail.com