Відкрити категорії

Ніжна яловичина під соусом




Інгредієнти:
Яловичина м'якоть 500 г
Перець духмяний 10 шт.
Сіль 0.25 ч. л.

Соус:
Сметана 150 г
Сир твердий 100 г
Цибуля ріпчаста 1 шт.
Борошно пшеничне 1 ст. л.
Перець чорний мелений 1 щіпка
Сіль 0.25 ч. л.
Олія соняшникова рафінована 20 мл.

Спосіб приготування:
Щоб приготувати ніжну яловичину візьміть: яловичину одним шматком, запашний перець, сметану, будь твердий сир, велику цибулину, масло, сіль, перець.

Яловичину промити і покласти в каструлю. Залити водою, додати духмяний перець горошком і варити до готовності приблизно 1,5 години. Не солити.

Ніжна яловичина під соусом



Цибулю порубати на середні кубики.

Розігріти в сковороді олію і обсмажити цибулю до прозорості.

Додати борошно, перемішати і смажити 1 хвилину.



Влити 200 бульйону, в якому варилася яловичина. Тушкувати 15 хвилин.



Натерти сир на крупній тертці.

Додати в сковороду сметану і сир. Тушкувати ще 5 хвилин, постійно перемішуючи. Посолити і поперчити за смаком.

Варене м'ясо нарізати шматочками в 2 см завтовшки. Викласти у вогнетривку форму і трохи посолити.



Залити соусом і запікати при 180 ° С близько 30 хвилин, до золотистої скоринки.



Ніжну яловичину подавати з гарніром.

 

Джерело:

http://webspoon.ru/receipt/nezhnaya-govyadina-pod-smetanno-syrnym-sousom

Ніжна яловичина під соусом
Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Код:
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введіть код:

Контакти: shefkuhar2@gmail.com