Відкрити категорії

Печінкові оладки з рисом


Печінкові оладки з рисом


Інгредієнти:
Яловича печінка 1000 р
рис довгозернистий 200 г
цибуля ріпчаста 2 шт.
яйця курячі 3 шт.
борошно пшеничне 1 ст. л.
Олія соняшникова рафінована 6 ст. л.
Перець чорний мелений 1 ч. л.
сіль 1 ч. л.

Спосіб приготування:
Для приготування оладок потрібно взяти яловичу печінку, ріпчасту цибулю, яйця, рис, пшеничне борошно (1 ст. л. з гіркою), рослинну олію, мелений чорний перець і сіль.

Рис промивати, періодично міняючи воду, до тих пір, поки рідина не стане абсолютно прозорою, а потім відварити у великій кількості води. Відвар зцідити, а рис остудити.

Рекламний блок

Печінкові оладки з рисом



Цибулини очистити і розрізати на четвертинки.

Печінку вимити, обсушити і разом з цибулею пропустити через дрібну решітку м'ясорубки.

Печінкові оладки з рисом



У фарш додати рис, борошно, яйця, перець і сіль.

Масу ретельно вимішати до однорідності.

Печінкові оладки з рисом



Столовою ложкою викладати оладки на сковороду з розігрітим рослинним маслом і обсмажувати з двох сторін. Гарячі оладки подати з овочевим гарніром.

Печінкові оладки з рисом
Джерело:
http://webspoon.ru/receipt/pechenochnye-oladi-s-risom
Рекламний блок
Печінкові оладки з рисом


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Захист від спаму! Напишіть слово Смачно

Контакти: wagcooking@gmail.com