Відкрити категорії

Печеня із свинини з грибами


Печеня із свинини з грибами


Інгредієнти:
Свинина - м'якоть 800 г
Гриби шампіньйони 800 г
Маргарин 100 г
Цибуля ріпчаста 500 г
Оцет яблучний 5 ст. л.
Петрушка свіжа 50 г
Перець червоний мелений 0.5 ч. л.
Перець чорний мелений 0.5 ч. л.
Суміш хмелі-сунелі 2 ч. л.
Сіль.


Спосіб приготування:
Для приготування печені нам будуть потрібні м'якоть свинини, свіжі шампіньйони, цибуля, яблучний оцет, зелень петрушки, маргарин, спеції.

Свинину нарізуємо скибочками величиною з половину долоні, відбиваємо і ріжемо ще навпіл. Шматочки м'яса повинні бути приблизно однаковими і досить тонкими, так вони рівномірно підсмажаться. Додаємо 1 ч. л. хмелі-сунелі і залишаємо маринуватися протягом 1 години.

Печеня із свинини з грибами



Цибулю нарізаємо тонкими півкільцями, заливаємо окропом, так щоб вода лише трохи прикрила цибулю і додаємо 5 ст. л. яблучного оцту. Як і м'ясо залишаємо на 1 годину.

Рекламний блок

Печеня із свинини з грибами



Ріжемо гриби досить крупно. Якщо печериці дрібні, то навпіл, якщо великі, то на 3-4 частини.

Печеня із свинини з грибами



Рубаємо крупно петрушку, щоб не втратити колір і аромат зелені.

Печеня із свинини з грибами



Розтопити маргарин на сковороді. Краще брати маргарин вершковий. Вершкове масло та маргарин молочний не підходять.

Обсмажуємо шматочки м'яса з обох боків в центрі сковороди. Як тільки м'ясо змінить колір, шматочки складаємо по краю сковороди, а в серединку розкладаємо нові порції м'яса, і так до кінця.

Печеня із свинини з грибами



Коли все м'ясо обсмажене, перемішуємо, додаємо чорний і червоний мелений перець, залишилася суміш хмелі-сунелі, і 6 ст. л. маринаду від цибулі. Смажимо все хвилин 15-20 на помірному вогні, поки м'ясо не стане м'яким і кількість соусу не зменшитися на половину.

Зливаємо маринад з цибулі і додаємо цибулю до м'яса. Смажимо ще хвилин 5-7.

Печеня із свинини з грибами



Додаємо печериці, перемішуємо і смажимо 5 хвилин на сильному вогні.

Додаємо зелень, смажимо ще 2 хвилини. І солимо за смаком.

Знімаємо з вогню, закриваємо кришкою і залишаємо на 3-4 хвилини.

Печеня із свинини з грибами



Подаємо з салатом зі свіжих овочів. Краще прямо в сковороді, в якій смажилося м'ясо.

Рекламний блок
Печеня із свинини з грибами


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Захист від спаму! Напишіть слово Салат

Контакти: wagcooking@gmail.com