Відкрити категорії

Запечена картопля з салом і сиром


Запечена картопля з салом і сиром


Інгредієнти:
8-10 картоплин,
100 гр. сала,
100 гр. бекону,
100 гр. твердого сиру,
гірчиця, сіль.

Спосіб приготування:
8-10 невеликих картоплин добре помити і порізати навпіл.

Очистити сало від зайвої солі і порізати брусочками.

Запечена картопля з салом і сиром

Рекламний блок

Також бекон порізати на брусочки.

Твердий сир потерти на крупній тертці.

Запечена картопля з салом і сиром



Вирізати середину у половинок картоплі і змастити дно гірчицею.

Потім покласти на дно по щіпці тертого сиру.

На сир викласти сало або бекон.

Запечена картопля з салом і сиром



Змастити деко олією і викласти на нього «кораблики».

Запечена картопля з салом і сиром



Запікати в розігрітій до 180* С духовці 45-50 хвилин.

Рекламний блок
Запечена картопля з салом і сиром


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Захист від спаму! Напишіть слово Салат

Контакти: wagcooking@gmail.com