Відкрити категорії

Запечена картопля з салом і сиром




Інгредієнти:
8-10 картоплин,
100 гр. сала,
100 гр. бекону,
100 гр. твердого сиру,
гірчиця, сіль.

Спосіб приготування:
8-10 невеликих картоплин добре помити і порізати навпіл.

Очистити сало від зайвої солі і порізати брусочками.

Запечена картопля з салом і сиром



Також бекон порізати на брусочки.

Твердий сир потерти на крупній тертці.



Вирізати середину у половинок картоплі і змастити дно гірчицею.

Потім покласти на дно по щіпці тертого сиру.

На сир викласти сало або бекон.



Змастити деко олією і викласти на нього «кораблики».



Запікати в розігрітій до 180* С духовці 45-50 хвилин.


Запечена картопля з салом і сиром
Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Код:
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введіть код:

Контакти: shefkuhar2@gmail.com