Запечена картопля з салом і сиром
Інгредієнти:
8-10 картоплин,
100 гр. сала,
100 гр. бекону,
100 гр. твердого сиру,
гірчиця, сіль.
Спосіб приготування:
8-10 невеликих картоплин добре помити і порізати навпіл.
Очистити сало від зайвої солі і порізати брусочками.
Також бекон порізати на брусочки.
Твердий сир потерти на крупній тертці.
Вирізати середину у половинок картоплі і змастити дно гірчицею.
Потім покласти на дно по щіпці тертого сиру.
На сир викласти сало або бекон.
Змастити деко олією і викласти на нього «кораблики».
Запікати в розігрітій до 180* С духовці 45-50 хвилин.
ChiefCook
2012-11-13
Рекомендуємо кулінарні рецепти: