Куряча печінка гостра



Куряча печінка гостра


Інгредієнти:
600 г курячої печінки
1/4 склянки рубаною кінзи
1/4 склянки рубаною петрушки
1/4 склянки оливкової олії
1 ч.л солодкої паприки
0,5 ч.л гострої паприки
сіль, чорний мелений перець
6 зубчиків рубаного часнику


Спосіб приготування:
У миску складаємо всі інгредієнти і залишаємо маринуватися на годину. Можна пару раз перемішати.

Куряча печінка гостра



Нагріваємо важку сковороду, наливаємо масло і обсмажуємо печінку до золотистого кольору.

Ось і все!

Смачного!


Куряча печінка гостра


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:  
Напишіть слово "Рецепт" без кавичок