Свинина в гірчиці з овочами
Інгредієнти:
Свинина,
Гірчиця середньо-гостра,
Сіль,
Свіжозмелений перець,
Картопля, цибуля, морква, капуста,
Олія соняшникова.
Приготування:
М'ясо обмити, обсушити. Натерти сіллю і перцем. Щедро обмазати гірчицею, помістити в холодильник на ніч.
Картоплю, цибулю, моркву очистити і нарізати товстими кільцями. Капусту розібрати на суцвіття.
На глибоке деко укласти фольгу хрестом, дно фольги помазати маслом, присипати трохи сіллю.
Укласти на дно шматок м'яса, з боків розкласти овочі, зверху на м'ясо - кільця цибулі.
Закрити м'ясо з овочами фольгою.
Випікати в розігрітій духовці до 170 градусів 1ч, потім духовку збавити до 100 градусів і випікати ще 1 годину.
Дістати м'ясо з духовки, дати полежати йому 10-15 хв. Нарізати м'ясо товщиною 1,5 - 2 см.
Подавати з овочами.
Пригощайтеся!