Відкрити категорії

Свинина по-китайски


Свинина по-китайски


Інгредієнти:
1 кг м'якоті свинини, краще філейної частини
1 велика цибулина
2 морквини
1 великий солодкий перець
250 г кукурудзяного крохмалю
0,5 ст газованої води
сіль, перець
3 ст.л кунжуту
2 ст.л соєвого соусу будь-якого
3 ст.гранатового соусу, можна сік
4 ст.л цукру
рослинна олія 500 мл.

Спосіб приготування:
М'ясо порізати джгутиками см 5 в довжину і см 2 в ширину.

Кладемо в миску, солимо, перчимо.
В окремій мисці розвести крохмаль з газованою водою, добре перемішати і вилити в м'ясо, теж дуже добре перемішати.

Рекламний блок

Свинина по-китайски



Дати постояти 30 хвилин, або 1год.

У фритюрницю або казанок налити рослинне масло, нагріти його на більше ніж середньому вогні, щоб було чутно що воно стріляє, потім кладемо м'ясо і обсмажуємо до золотистого кольору з двох сторін.

Якщо м'ясо прилипне - виделкою його роз'єднати.

М'ясо вийде в такому хрусткому панцирі, його можна їсти і так, але з соусом смачніше.

Свинина по-китайски



Далі в іншій сковороді, обсмажити цибулю нарізану півкільцями, моркву натерти тоненькою і довгою.

Перець смужками, все це обсмажити, хвилин 5.
З того казанка де смажили м'ясо вилити жир, кладемо туди м'ясо, додаємо трохи того жиру в якому воно смажилося, всипаємо цибулю, моркву, і цибулю - перемішати.

Змішати соєвий соус, гранатовий соус і цукор, додати пів склянки води і добре перемішати.

Вилити цей соус на м'ясо, всипати кунжут і смажити хвилин 10, весь час помішуючи щоб м'ясо придбало коричневий колір і було все в соусі і кунжуті.

Смачного!

Рекламний блок
Свинина по-китайски


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Захист від спаму! Напишіть слово Салат

Контакти: wagcooking@gmail.com