Їжачки на картоплі
Інгредієнти:
Картопля
Свинячий фарш
2 невеликі цибулини
Рис
Сіль, перець і зелень за смаком.
Спосіб приготування:
Почистити картоплю і нарізати кусочками.
В фарш промолоти 1,5 цибулини додати відварений (не зовсім) рис, посолити і поперчити.
Скачати з фаршу кульки.
Ще 0,5 цибулини порізати дрібно і обсмажити до золотистого кольору на олії.
Додати картоплю і залити водою, посолити.
Дати закипіти і викласти "Їжачки".
Накривши кришкою тушкувати на повільному вогні, коли майже зготувати покласти зелень.
Смачного!!
ChiefCook
2012-11-07
Рекомендуємо кулінарні рецепти: