Відкрити категорії

Їжачки на картоплі




Інгредієнти:
Картопля
Свинячий фарш
2 невеликі цибулини
Рис
Сіль, перець і зелень за смаком.

Спосіб приготування:
Почистити картоплю і нарізати кусочками.

В фарш промолоти 1,5 цибулини додати відварений (не зовсім) рис, посолити і поперчити.

Скачати з фаршу кульки.

Ще 0,5 цибулини порізати дрібно і обсмажити до золотистого кольору на олії.

Додати картоплю і залити водою, посолити.



Дати закипіти і викласти "Їжачки".

Накривши кришкою тушкувати на повільному вогні, коли майже зготувати покласти зелень.

Смачного!!


Їжачки на картоплі
Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Код:
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введіть код:

Контакти: shefkuhar2@gmail.com