Котлети з картоплі
Інгредієнти:
6-7 середніх картоплин.
3 ст.ложки теплого молока.
1 яйце.
сіль, перець, улюблена приправка (італійські травички)
150 гр. твердого сиру.
3 ст. ложки борошна (без гірки).
Спосіб приготування:
Картоплю очистити і відварити. Пом'яти товкачиком. Влити молоко (хто любить пожирніше, можна замінити на сметану) і дати охолонути. Збити окремо яйце (не сильно). У борошно додати сіль, перець, спеції. Усе з'єднати.
Руки обсипати борошном. Робимо на одній руці коржик з картопляної маси, в середину додаємо тертий сир, зверху накриваємо іншим картопляним коржем і формуємо котлету.
Обсмажуємо з двох сторін на рослинній олії.
Смачно із сметаною.