Відкрити категорії

Запечена картопля з начинкою


Запечена картопля з начинкою


Інгредієнти:
4 великі-превеликі картоплини
150 г шинки (грудинки, шийки ...)

Рекламний блок
150 г твердого сиру
вершкове масло
майонез або сметана.

Спосіб приготування:
Картоплю помити і варити в мундирі близько 10 хвилин після закипання води. Кожну картоплину загорнути окремо у фольгу і запікати в розігрітій до 200 градусів духовці приблизно 30 хвилин.

Шинку нарізати дрібними шматочками, змішати з натертим сиром, заправити сметаною або майонезом. Можна додати свіжу зелень, добре підійде кріп або зелену цибулю.

Дістати картоплю з духовки. Розгорнути фольгу, але картоплю з неї не виймати. Розрізати картоплю навпіл, але не дорізати до кінця, і "розкрити" її, розклавши на 2 половинки.

Зробити ножем у всій картоплі прорізи, посолити, щедро додати вершкового масла. Викласти в кожну картоплю по великій ложці сирної суміші.

Подавати і їсти картоплю по-похідному: прямо у фользі класти на тарілку і їсти вилочками.

Рекламний блок
Запечена картопля з начинкою


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Захист від спаму! Напишіть слово Смачно

Контакти: wagcooking@gmail.com