Відкрити категорії

Як приготувати борщ з домашньої курки


Як приготувати борщ з домашньої курки

Інгредієнти:

курка - 1 кг;
цукор - 1 ст. л. без гірки;
картопля - 5 шт.;
капуста - 300 г;
томатний сік - 750 мл;
морква - 2 шт.;
цибуля - 2 шт.;
квасоля - 0,5 склянки;
буряк - 1 шт.;
сіль, зелень, сметана - за смаком;
червоний перець - 1 шт.;
лавровий лист - 2 шт.;
олія для смаження.

Сьогодні будемо готувати борщ з куркою. Такий борщ ми вже давно готуємо в нашій сім’ї. Виходить він неймовірно смачним, ароматним і ситним. Найприємніше в цьому варіанті борщу те, що його просто і досить швидко готувати, та й самі інгредієнти завжди знайдуться під рукою. Я дуже люблю саме такий рецепт борщу, тому і вам рекомендую його для приготування.

Процес приготування борщу з домашньою куркою.

  1. Ставимо 5 л каструлю з водою на плиту. Вкидаємо 1 кг м’яса домашньої курки. В каструлю додаємо половину очищеної цибулини. Далі додаємо квасолю, яку ми попередньо замочили в холодній воді на 3 години.
    У киплячу воду кидаємо 1 кг м’яса домашньої курки, половину очищеної цибулини, квасолю
  2. Соломкою нарізаємо 2 маленькі моркви.
    Нарізаємо моркву
  3. Також соломкою нарізаємо 1 солодкий перець.
    Нарізаємо перець
  4. Дрібно нарізаємо 1 велику цибулину.
    Нарізаємо цибулю
  5. Нашаткувати 300 г капусти. За бажанням її кількість можна зменшити.
    Нашаткувати 300 г капусти
  6. Очищаємо і нарізаємо 1 великий буряк.
    Нарізаємо буряк
  7. Дрібно нарізати зелень.
    Нарізаємо зелень
  8. Очищаємо і кубиком нарізаємо 5 середніх картоплин.
    Нарізаємо картоплю
  9. В сковороду наливаємо олію. Додаємо нарізаний буряк і трохи його обсмажуємо. Виливаємо приблизно 100 мл води. Додаємо до буряка 1 ст. л. без гірки цукру. Тушкуємо 10-15 хвилин.
    Смажимо буряк
  10. В іншу сковороду наливаємо олії. Обсмажуємо цибулю. Далі до цибулі висипаємо нарізану моркву. Перемішуємо. Слідом кидаємо нарізаний червоний перець. Перемішуємо і тушкуємо приблизно 5 хвилин. Далі виливаємо 750 мл томатного соку і після закипання тушкуємо ще приблизно 5 хвилин.
    Обсмажуємо цибулю, моркву, червоний перець, томатний сік
  11. З бульйону достаємо цибулю. Солимо за власним смаком. Додаємо лавровий лист. У каструлю висипаємо обсмажений буряк. Вкидаємо картоплю.
    У каструлю висипаємо обсмажений буряк, вкидаємо картоплю
  12. Як тільки картопля буде готова, в каструлю додаємо нашатковану капусту. За бажанням її кількість можна зменшити. Далі виливаємо овочі з томатною пастою. Додаємо зелень. Варимо після закипання приблизно 5-7 хвилин.
    Кидаємо капусту, овочі з томатною пастою, зелень
  13. Вимикаємо борщ і залишаємо його настоюватися приблизно 20 хвилин. Ось так дуже просто готується такий борщ з куркою.
  14. Смачного!
Час приготування: 2 години
Час на підготовку: 1 година
Кухня: Українська
Опис: Як приготувати борщ з домашньої курки - рецепт приготування з покроковими фото
Калорійність: 65 Ккал
Рейтинг: 9/10 (голосів: 71)
Ключові слова: Обід / Вечеря / Страви з курятини / Перші страви

Також дивись на Youtube відео приготування цього рецепту «Як приготувати борщ з домашньої курки» за цим посиланням

Як приготувати борщ з домашньої курки


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Код:
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введіть код:

Контакти: wagcooking@gmail.com