Як приготувати чебуреки
Інгредієнти:
Тісто:
окріп - 300 мл;
пшеничне борошно - 500 г;
сіль - 1 ч. л.;
Начинка:
фарш (свинина або мікс яловичини і свинини) - 500 г;
цибуля - 2 шт.;
вода - 3 ст. л.;
сіль та перець - за смаком.
Спокусливо ароматні чебуреки нікого не залишать байдужим. Хрустка тонка скоринка і соковита м'ясна начинка, мабуть, так можна охарактеризувати ідеальні чебуреки. Найкраще чебуреки готувати вдома самостійно. Повірте, нічого складного в цьому процесі немає. Чебуреки за цим рецептом виходять дуже смачні, хрусткі та ароматні. Обов'язково спробуйте їх приготувати.
Процес приготування чебуреків.
- До 1 ч. л. солі додаємо 300 мл окропу. Сюди ж додаємо борошно. В загальному, нам потрібно додати 500 г. Вводити його потрібно поступово. Так буде легше перемішувати всю масу. Замішувати потрібно акуратно ложкою, так як тісто гаряче.
- Як тісто трохи охолоне, його вже можна буде вимішувати руками. Кладемо тісто у пакет і залишаємо відпочивати приблизно на 30 хвилин.
- Пропустити м'ясо через м’ясорубку. Додати до фаршу за смаком сіль та перець і 2 шт. дрібно нарізаної цибулі. Все добре перемішати. Найкраще використовувати два види м’яса, наприклад, свинину і яловичину. Так буде смачніше та соковитіше. Також для більшої соковитості до фаршу додати 3 ст. л. води. Все добре перемішати.
- Тісто, яке вже відпочило, нарізаємо на ось такі шматочки.
- Кожен шматочок розкатуємо дуже тонко.
- Набираємо 1 ст. л. фаршу з гіркою і викладаємо на одну із половинок. Рівномірно розподіляємо по всій поверхні.
- Другою половинкою накриваємо наш фарш. Дуже добре прищипуємо краї. Виделкою також можна обробити краї нашого майбутнього чебурека.
- У сковороду наливаємо велику кількість олії. У добре розпечену олію викладаємо наші підготовлені чебуреки. Смажити потрібно до золотистої скоринки з обох боків.
- Готові чебуреки викладаємо на паперові рушники, щоб прибрати зайвий жир.
- Ось так дуже просто і швидко готуються такі домашні чебуреки. Смачного!
Час приготування: 5 хвилин
Час на підготовку: 30 хвилин
Кухня: Українська
Опис: Як приготувати чебуреки - рецепт приготування з покроковими фото
Час на підготовку: 30 хвилин
Кухня: Українська
Опис: Як приготувати чебуреки - рецепт приготування з покроковими фото
Калорійність: 261 Ккал
Рейтинг: 9/10
(голосів: 120)
Ключові слова: Обід / Страви з м'яса / Гарячі закускиТакож дивись на Youtube відео приготування цього рецепту «Як приготувати чебуреки»
за цим посиланням

ChiefCook
2021-02-14
Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі
Рекомендуємо кулінарні рецепти: