Відкрити категорії

Як приготувати чебуреки


Як приготувати чебуреки

Інгредієнти:

Тісто:
окріп - 300 мл;
пшеничне борошно - 500 г;
сіль - 1 ч. л.;

Начинка:
фарш (свинина або мікс яловичини і свинини) - 500 г;
цибуля - 2 шт.;
вода - 3 ст. л.;
сіль та перець - за смаком.

Спокусливо ароматні чебуреки нікого не залишать байдужим. Хрустка тонка скоринка і соковита м'ясна начинка, мабуть, так можна охарактеризувати ідеальні чебуреки. Найкраще чебуреки готувати вдома самостійно. Повірте, нічого складного в цьому процесі немає. Чебуреки за цим рецептом виходять дуже смачні, хрусткі та ароматні. Обов'язково спробуйте їх приготувати.

Процес приготування чебуреків.

  1. До 1 ч. л. солі додаємо 300 мл окропу. Сюди ж додаємо борошно. В загальному, нам потрібно додати 500 г. Вводити його потрібно поступово. Так буде легше перемішувати всю масу. Замішувати потрібно акуратно ложкою, так як тісто гаряче.
    Змішуємо 1 ч. л. солі, окріп та 500 г борошна
  2. Як тісто трохи охолоне, його вже можна буде вимішувати руками. Кладемо тісто у пакет і залишаємо відпочивати приблизно на 30 хвилин.
    Замішуємо тісто на чебуреки
  3. Пропустити м'ясо через м’ясорубку. Додати до фаршу за смаком сіль та перець і 2 шт. дрібно нарізаної цибулі. Все добре перемішати. Найкраще використовувати два види м’яса, наприклад, свинину і яловичину. Так буде смачніше та соковитіше. Також для більшої соковитості до фаршу додати 3 ст. л. води. Все добре перемішати.
    Підготуємо фарш на чебуреки
  4. Тісто, яке вже відпочило, нарізаємо на ось такі шматочки.
    Нарізаємо тісто
  5. Кожен шматочок розкатуємо дуже тонко.
    Розкатуємо тісто
  6. Набираємо 1 ст. л. фаршу з гіркою і викладаємо на одну із половинок. Рівномірно розподіляємо по всій поверхні.
    Викладаємо 1 ст. л. з гіркою на тісто
  7. Другою половинкою накриваємо наш фарш. Дуже добре прищипуємо краї. Виделкою також можна обробити краї нашого майбутнього чебурека.
    Добре защіпуємо краї
  8. У сковороду наливаємо велику кількість олії. У добре розпечену олію викладаємо наші підготовлені чебуреки. Смажити потрібно до золотистої скоринки з обох боків.
    Обсмажуємо чебуреки з обох боків
  9. Готові чебуреки викладаємо на паперові рушники, щоб прибрати зайвий жир.
  10. Ось так дуже просто і швидко готуються такі домашні чебуреки. Смачного!
Час приготування: 5 хвилин
Час на підготовку: 30 хвилин
Кухня: Українська
Опис: Як приготувати чебуреки - рецепт приготування з покроковими фото
Калорійність: 261 Ккал
Рейтинг: 9/10 (голосів: 120)
Ключові слова: Обід / Страви з м'яса / Гарячі закуски

Також дивись на Youtube відео приготування цього рецепту «Як приготувати чебуреки» за цим посиланням

Як приготувати чебуреки


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Код:
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введіть код:

Контакти: wagcooking@gmail.com