Картопля всевидюча
Інгредієнти:
3-4 середніх катофеліни (орієнтуйтеся на їдців і апетити),
6-8 шт.перепелиних яєць (якщо картопля велика, можна і курячі),
50-80 г твердого сиру,
сіль і перець за смаком, кріп, зелена цибуля.
Спосіб приготування:
Картоплю добре помити і відварити в шкірці, але не переварювати! Остудити.
Порізати уздовж на дві частини. Ложечкою вийняти трохи м'якоті. Посолити, поперчити.
Сир натерти. У поглиблення насипати по трошки сиру.
Акуратно на сир вбити по яйцю, присипати рештою сиру.
Відправити в розігріту духовку на 10-15 хв при 170*, поки білок не "прихопив" Все!
Сервірувати, присипати зеленню.
Дуже смачно і апетитно!
