Відкрити категорії

Запіканка з картоплі з фаршем в духовці


Запіканка з картоплі з фаршем в духовці

Інгредієнти:

картопля - 1 кг;
свинячий фарш - 700 г;
сметана - 200 г;
твердий сир - 100 г;
сіль, перець - за смаком;
рослинна олія;
цибуля - 2 шт.;
форма для запікання - 22х22х6 см.

Картопляна запіканка з фаршем - це дуже смачна і ситна страва на обід або вечерю для всієї родини, готувати її зовсім нескладно.

Процес приготування картопляної запіканки з фаршем.

  1. Зробимо фарш. М'якоть свинини пропустити через м'ясорубку разом з цибулею. Додати сіль і перець, перемішати.
    Зробити фарш, посолити і поперчити. Перемішати
  2. Дно форми для запікання змащуємо рослинною олією.
    Форму змащуємо олією
  3. На крупній тертці натираємо у форму шар картоплі, посолити і змазати сметаною.
    У форму натираємо картоплю, солимо і розмазуємо сметану
  4. Викладаємо шар фаршу.
    Зверху картоплі викладаємо фарш
  5. Знову натираємо картоплю. На один шар виходить 3 середні картоплини. Робимо шар за шаром. Останній шар картоплі натираємо на середній терці. Солимо, розмазуємо сметану і зверху натираємо сир. Знову розмазуємо сметану.
    Повторюємо шари
  6. Відправляємо запіканку в розігріту духовку до 180 градусів на 60-70 хвилин. Вийшла дуже ароматна, ситна картопляна запіканка з фаршем. Запіканка виходить дуже ситною і смачною.
  7. Страва готова! Смачного!
Час приготування: 60 хвилин
Час на підготовку: 20 хвилин
Кухня: Французька
Опис: Запіканка з картоплі з фаршем в духовці - рецепт приготування з покроковими фото
Калорійність: 141 Ккал
Рейтинг: 9/10 (голосів: 120)
Ключові слова: Обід / Вечеря / Страви з м'яса / Другі страви

Запіканка з картоплі з фаршем в духовці


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Код:
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введіть код:

Контакти: wagcooking@gmail.com