Відкрити категорії

Швейцарські котлети


Швейцарські котлети

Інгредієнти:

м'ясо свинини - 500 г;
яйце – 1 шт.;
шинка - 80 г;
сир - 80 г;
пшеничне борошно - 1 ст. л.;
панірувальні сухарі - 5 ст. л.;
близько 1/3 чайної ложки солі і перцю;
рослинна олія для смаження.

Кордон блю готується швидко, це дуже смачна і ситна страва! Підійде для святкового столу і для кожного дня! Швейцарська котлета або Кордон Блю - це смачний обід на будь-який випадок. Рецепт дуже простий, а самі котлети готуються дуже швидко і просто.

В класичному варіанті котлети смажаться з телятини, але точно так само готуються і зі свинини. Таким чином, ви можете використовувати телятину або свинину. Також вони можуть бути приготовані з курки, індички тощо.

Процес приготування швейцарської котлети.

  1. Приготуйте приблизно 500 г м’яса. Розділіть його на п'ять відбивних. Покладіть на стіл складену наполовину тканину. Покладіть на тканину дерев'яну дошку. Викладіть котлети на дошку одну за одною і відбийте їх молоточком, поки вони не стануть плоскими приблизно до 5-7 мм товщини. Збиваючи котлети через пакет, ви уникнете розбризкування води з котлет по всій кухні.

    Кожну котлету з обох сторін посипати сіллю і перцем.
    Відбити м'ясо, з обох сторін посипати сіллю і перцем
  2. На кожну котлету викласти кусочок шинки. Намагайтеся не виходити за межу котлети.
    На кожну котлету викласти кусочок шинки
  3. На скибочку шинки кладемо шматочок сиру. Кожну котлету складіть навпіл. Ви також можете згорнути їх і в рулет.
    На шинку кладемо шматочок сиру, складаємо навпіл
  4. Злегка посипте кожну котлету пшеничним борошном з двох сторін. На всі котлети повинно вистачити однієї столової ложки борошна. Однак обвалювати в борошні необов'язково. Покладіть яйце в одну миску і збийте до однорідної маси, наприклад, виделкою або кухонним віночком. В іншу миску покладіть близько 50 г панірувальних сухарів.

    Спочатку занурте кожну котлету в яйце, а потім обваляйте в панірувальних сухарях з двох сторін.
    Занурте кожну котлету в яйце, потім обваляти в сухарях
  5. Обсмажити швейцарські котлети на добре розігрітій сковороді з двох сторін. Не кладіть відбивні на сковороду, поки масло не прогріється.

    Обсмажте відбивні по кілька хвилин з кожного боку (4-5 хвилин). Якщо вони занадто швидко змінюють колір, тоді уменшіть потужність конфорки. Якщо через кілька хвилин вони все ще залишаються досить блідими, збільште потужність конфорки. Як довго вони будуть готуватися, залежить від сковороди, потужності конфорки і товщини котлет. Однак не варто смажити їх занадто швидко, щоб м'ясо не залишилося сирим усередині. Так обсмажте всі котлетки.

    М'ясо курки або індички можна готувати трохи менше - це приблизно 3 хвилини на кожну сторону.
    Обсмажити котлети з двох сторін
  6. Страва готова.

    Смачного!
Час приготування: 30 хвилин
Час на підготовку: 10 хвилин
Кухня: Швейцарська
Опис: Швейцарські котлети - рецепт приготування з покроковими фото
Калорійність: 315 Ккал
Рейтинг: 9/10 (голосів: 61)
Ключові слова: Обід / Вечеря / Котлети

Швейцарські котлети


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Код:
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введіть код:

Контакти: wagcooking@gmail.com