Відкрити категорії

Яловичина на раз-два-три


Яловичина на раз-два-три

Рекламний блок

Інгредієнти:
500 г яловичини
1 цибулина
оцет
сіль
майонез.

Спосіб приготування:
Цибулю почистити і нарізати тоненькими кільцями або півкільцями. Покласти в ємність з кришкою, залити 1-2 ложками оцту + 2-3 ложки води, перемішати. Залишити маринуватися на годину-дві.

Яловичину нарізати шматочками або соломкою, відварити в підсоленій воді до готовності.

Цибулю вийняти з маринаду, змішати з яловичиною, заправити майонезом.

Смачніше буде, якщо дати страві постояти півгодини-годину.

Рекламний блок
Яловичина на раз-два-три


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Захист від спаму! Напишіть слово Кухар

Контакти: wagcooking@gmail.com